Redactia.ro
Home » Știri » Prințesa Charlotte a uitat să facă o reverență în fața noii reginei. Reacția Camillei a topit inimile tuturor

Prințesa Charlotte a uitat să facă o reverență în fața noii reginei. Reacția Camillei a topit inimile tuturor

printesa camilla si charlotte

Charles a fost încornat oficial rege în data de 6 mai. Sute de persoane au participat la încoronarea acestuia, personalități ale scenei politice și membrii familiei regale, iar milioane de oameni au privit ceremonia din fața televizorului. Așa cum era de așteptat, evenimentul nu a fost lipsit de mici momente care au adus zâmbetul pe chip telespectatorilor. Iată ce gafă a făcut prințesa Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton.

Prințesa Charlotte, moment adorabil în timpul încoronării lui Charles al III-lea

Nu doar prințul Louis a atras atenția telespectatorilor datorită grimaselor adorabile pe care le-a făcut în timpul încoronării bunicului său. Un clip video în care prințesa Charlotte omite să o salute în mod oficial pe soția regelui Charles al III-lea, Camilla Bowles, a fost distribuit în mod masiv în mediul online.

În seara de 6 mai, după încoronarea oficială a lui Charles, în fața Castelului Windsor a avut loc un concert extraordinar la care au participat artiști de renume. Ultimii care și-au ocupat locurile în lojă au fost regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla. În momentul în care bunicul ei, regele Charles al III-lea a ajuns în fața ei, prințesa Charlotte a făcut o plecăciune, dar s-a împiedicat și a întors spatele reginei Camilla chiar în momentul în care suverana se afla în dreptul ei. Camilla nu a fost nici pe departe deranjată de mica eroare a prințesei Charlotte. Camilla a zâmbit și a plasat iubitor o mână pe umărul prințesei Charlotte care era vizibil stânjenită de gafa pe care o comisese.

Prințul Harry, o prezență discretă la încoronarea regelui Charles al III-lea

Charles al III-lea a fost încoronat oficial pe 6 mai. La eveniment a participat și mezinul acestuia, prințul Harry, care a decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii la începtul anului 2020. Așa cum era de așteptat, acesta nu a fost însoțit de către Meghan Markle la eveniment și nu a ocupat un loc în loja regală.

Prezența sa a fost una cât se poate de discretă. Prințul Andrew, fratele regelui Charles al III-lea a fost la rândul său prezent la încoronare. Trecutul prințului Andrew este unul cât se poate de tumultos, iar acțiunile sale necugetate au pătat considerabil imaginea Casei Regale. În urmă cu doar câțiva ani, prințul Andrew a fost acuzat de hărțuire și agresiune sexuală, iar ca urmare a presiunii mediatice, regretata suverană Elisabeta a II-a s-a văzut nevoită să retragă titlurile regale deținute de către fiul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: