Redactia.ro

Prințesa Charlotte, răzvrătita de la Buckingham. Gest necontrolat în fața mulțimii

Zilele acestea, se desfășoară regatta King`s Cup, eveniment la care iau parte și Ducii de Cambridge, alături de doi dintre cei trei copii ai lor. În timpul uneia dintre aparițiile publice, Ducesa de Cambridge poate fi văzută încurajând-o pe fiica sa să salute mulțimea. Însă, cum Prințesa Charlotte e răzvrătita de la Buckingham, aceasta a făcut un gest care a surprins-o chiar și pe mama sa.

Prințesa Charlotte, răzvrătita de la Buckingham

Deși până acum a dat dovadă de dezinvoltură când a venit vorba de interacțiunea cu supușii regali, Prințesa Charlotte a avut o ieșire necontrolată la cea mai recentă apariție. Încurajată de mama sa să facă salutul regal către mulțimea strânsă, Charlotte se răzvrătește și face un gest lipsit de maniere.

Într-un video surprins de cei din mulțime, Charlotte apare scoțând limba la supușii regali. Asta în timp ce fratele său, Prințul George, a refuzat pur și simplu să stea în cadru. Aparent, cei doi copii mai ai cuplului nu fac față prea bine rolului public pe care-l au. Desigur, e destul timp pentru ca cei doi să-și învețe rolul în monarhia britanică și să-și asume acest lucru.

Ducii de Cambridge, părinți a trei copii

Pe lângă cei doi copii prezenți la acest eveniment, respectiv Prințul George (6) și Prințesa Charlotte (4), Ducii de Cambridge mai au un băiețel de un an. Prințul Louis, mezinul familiei, nu a participat la eveniment, însă a mers alături de părinții lui în această destinație. Surse din anturajul regal spun că acesta se afla în grija bonei Maria Teresa Borrallo, în timp ce Ducii de Cambridge erau la această îndatorire regală.

Citește și Kate Milddleton și-a făcut operații estetice? Ce spune Palatul Kensington

Loading...