Redactia.ro
Home » Monden » Prințesa Diana le dădea bani prostituatelor. Care era, de fapt, motivul

Prințesa Diana le dădea bani prostituatelor. Care era, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (12) Prințesa Diana le dădea bani prostituatelor

Prințesa Diana le dădea bani prostituatelor. Prințesa Inimilor, așa cum este denumită de multă lume a plecat dintre noi în urma unui accident rutier. Diana era o persoană timidă, discretă și elegantă, fiind un adevărat model pentru femei. Cu toate astea, puțini știu că fosta soție a lui Charles le oferea bani prostituatelor.

Prințesa Diana le dădea bani prostituatelor. Care era, de fapt, motivul

Prințesa Diana a fost, fără doar și poate, cea mai apreciată femeie a tuturor timpurilor. Prințesa Inimilor, așa cum era numită de oameni, a reușit să le câștige simpatia tuturor prin timiditatea și elegantă ei. Deși a fost soția Prințului Charles, Diana a știut cum să câștige simpatia și respectul oamenilor din întreaga lume. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Diana le oferea bani prostituatelor.

Se știe că Prințesa se ocupa de nu mai puțin de 109 proiecte de caritate, printre care și cele care vizau prostituatele sau oamenii străzii din Londra. “Cred că cea mai grea boală de care suferă omenirea în momentul de faţă este cea a oamenilor care se simt neiubiţi. Iar eu ştiu că pot oferi cuiva dragoste timp de un minunt măcar, o jumătate de oră, o zi sau o lună. Mă simt bine să pot face asta, vrea să fac aşa ceva”, a declarat, la un moment dat, Lady Di pentru Global Citizen.

Prințesa Diana merge des prin Londra și ajuta oamenii care erau singuri. Majordojum acesteia, Paul Burrel spunea că Diana mergea adesea cu mașina prin oraș și se întâlnea cu prostituatele. “Devenise o persoană atât de familiară acestora, încât îşi vorbeau pe nume prinţesa cu două-trei prostituate… Le dădea bani, mai ales când era frig afară sau ud, şi le spunea să meargă acasă”, a dezvăluit Burrell. De asemenea, bărbatul a povestit că Diana a fost dezamăgită de o prostituată. Printesa de Whales i-a dat bani să își cumpere o haină, dar când s-au întâlnit, femeia cheltuise banii pe altceva.

Prințesa Inimilor celor neajutorați

Lady Di și-a extins proiectele fialntropice și le-a oferit ajutor celor fără adăpost. Darren McGrady, fostul chef personal al Dianei, a declarat că Lady Di a distribuit, în mod anonim, patul celor care trăiau pe străzi și erau afectați de frig într-o noapte de iarnă.

“Se ocupa de 109 proiecte filantropice şi am văzut diferenţa pe care a făcut-o munca ei. Am auzit-o, la un moment dat, cum i-a spus majordomului ei că avea nevoie de 50 de pături. Era miezul iernii şi afară era frig şi urât. Iar acesta i-a răspuns că putea creşte temperatura în camere, însă ea i-a povestit cum a mers cu maşina prin King’s Cross şi a văzut vagabonzi care căutau cutii din carton prin gunoaie, ca să se încălzească. Aşa că a dus acele pături la King’s Cross, pentru ca oamenii nevoiaşi să le găsească”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: