Redactia.ro
Home » Știri » Cum i-a spus Prinţesa Diana fiului ei William despre infidelitatea tatălui, Prințul Charles. Discuția a avut loc chiar după o zi de școală

Cum i-a spus Prinţesa Diana fiului ei William despre infidelitatea tatălui, Prințul Charles. Discuția a avut loc chiar după o zi de școală

Prințul Charles și Prințesa Diana s-au căsătorit în 1981. L-au avut pe Prințul William, primul lor copil, un an mai tarziu. În 1984, s-a născut al doilea fiu al cuplului regal, prințul Harry. Însă se pare că la acel moment, între cei doi soți, lucrurile nu mai erau deloc roz. Este chiar momentul când relația lor a început să se prăbușească.

Prințesa Diana și Prințul Charles s-au despărțit în 1992. La ceva timp după separarea oficială, Diana a acordat un interviu exploziv în care a vorbit despre infidelitatea soțului ei și despre modul în care i-a povestit fiului său mai mare, William, despre relația lui Charles cu Camilla Parker Bowles.

Regretata Lady Di a avut o discuție cu fiul ei cel mare, William, înainte ca lumea întreagă să afle despre despărțirea de tatăl băieților ei, nimeni altul decât Prințul Charles.

Cum i-a spus Prinţesa Diana fiului ei William despre infidelitatea Prințului Charles

Prinţul şi Prinţesa de Wales s-au separat în 1992. Au trecut trei ani, iar Diana s-a decis să spună lumii întregi de la ce s-a produs rupture de Prințul de Wales.
Mai exact, Diana a vorbit sincer într-un interviu dat celor de la BBC despre aventura dintre soțul Charles și actuala parteneră de viață a acestuia, Camilla Parker Bowles.

„Păi, eram trei în căsnicia aceea şi devenise cam aglomerat”, a fost una dintre răspunsurile celebre date de Prinţesa Inimilor.

Cu toate acestea, înainte de-a face publică infidelitatea Prinţului Charles, a trebuit să le dezvăluie copiilor ei motivul pentru care se desparte de tatăl lor. A început cu fiul cel mare, William, așa cum era de așteptat.

„Am mers la şcoala lui şi i-am spus totul între patru ochi. I-am spus că, dacă găseşti pe cineva pe care-l iubeşti, trebuie să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă pentru ca relaţia respectivă să reziste. Şi, dacă eşti atât de norocos încât să găseşti pe cineva care te iubeşte, trebuie, de asemenea, să protejezi acea relaţie”, i-a dezvăluit Lady D jurnalistului Martin Bashir de la BBC.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: