Redactia.ro
Home » Știri » Prințesa Kate Middleton, omagiu special pentru Regina Elisabeta: „Ea vedea Crăciunul ca pe o perioadă care reuneşte oamenii ” VIDEO

Prințesa Kate Middleton, omagiu special pentru Regina Elisabeta: „Ea vedea Crăciunul ca pe o perioadă care reuneşte oamenii ” VIDEO

Prințesa Kate Middleton a adus un omagiu special pentru Regina Elisabeta. Iată discursul emoționant al acesteia!

Kate Middleton: „Slujba din acest an este dedicată Majestății Sale Defuncte Regina Elisabeta a II-a”

Kate Middleton își amintește de Regina Elisabeta a II-a cu ocazia sărbătorilor. Concertul de colinde de Crăciun al Prințesei de Wales de la Westminster Abbey a inclus o serie de omagii aduse regretatului monarh:

„Atât de încântați să ne întoarcem la Westminster Abbey pentru a doua noastră slujbă de colinde. Slujba din acest an este dedicată Majestății Sale Defuncte Regina Elisabeta a II-a și tuturor celor care, din păcate, nu mai sunt printre noi.

Deși Crăciunul va fi foarte diferit în acest an, ne putem aminti în continuare tradițiile pe care le-am împărtășit. Luați-vă timp pentru a încetini și sărbători cu familia și prietenii toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special”, a scris Kate Middleton pe Instagram.

Prințesa Kate Middleton, omagiu adus  Reginei Elisabeta a II-a

Prințesa de Wales spune într-o înregistrare, care apare la începutul transmisiunii televizate a serviciului ei de colinde, că întotdeauna Crăciunul a fost un moment special pentru regretata regină și familia ei:

„Acest Crăciun va fi primul fără Majestatea Sa regina Elizabeth. Majestatea Sa adora Crăciunul”, a amintit Kate. „Ea vedea Crăciunul ca pe o perioadă care reuneşte oamenii şi care ne aminteşte de importanţa credinţei, a prieteniei şi a familiei pentru a ne arăta empatia şi compasiunea”. 

Kate Middleton a adăugat: „Majestatea Sa lasă în urmă o moştenire incredibilă, care ne inspiră profund. Concertul de Crăciun îi este dedicat ei şi tuturor persoanelor care din păcate nu mai sunt printre noi”.

„Crăciunul va fi diferit anul acesta, dar putem să ne amintim de tradiţiile noastre. Acordaţi-vă timp şi sărbătoriţi împreună cu familia şi prietenii toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special”, a spus Prințesa de Wales în videoclip.

Emisiunea „Royal Carols: Together At Christmas” va fi prezentată de actriţa Catherine Zeta Jones.

Sursa foto: thenews.com.pk

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: