Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei, părinți pentru a treia oară

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei, părinți pentru a treia oară

GALERIE FOTO (5)

Prințul Carl Philip (40 de ani) și Prințesa Sofia (35 de ani) a Suediei așteaptă al treilea copil. Vestea a fost dată de Palatul Regal suedez. 

 

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, părinți pentru a treia oară

Cuplul Regal al Suediei așteaptă al treilea copil. Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia mai au împreună doi fii, Prințul Alexandru (4 ani) și Prințul Gabriel (3 ani).

Anunțul venirii pe lume a celui de-al treilea copil a fost făcut de Palatul Regal suedez, care i-a citat pe cei doi tinerii: „Suntem fericiţi şi entuziasmaţi şi abia aşteptăm venirea pe lume a celui de-al treilea nostru copil, un frate sau o surioară pentru Prinţul Alexandru şi Prinţul Gabriel”.

 

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au marea bucurie de a anunța că vor deveni părinți pentru a treia oară”, a declarat și un reprezentant al cuplului.

Prințesa Sofia pare mai entuziasmată ca niciodată și estimează  că va naște la finalul lunii martie sau începutul lunii aprilie 2021. „Suntem fericiți și abia așteptăm să ne mărim familia cu un al treilea copil. Un nou mic membru în familia noastră.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia s-au căsătorit în 2015 și au avut o nuntă de basm. Carl Philip, numit si printul Playboy, un mare amator de masini puternice si petreceri, și-a găsit partenera de viață prin intermediul unor prieteni.

,,Sofia are o inima uriasa, este isteata, calda, modesta si ma face sa ma simt in largul meu. Mă simt acasa cand sunt cu ea.”, spunea, în urmă cu cini ani, prințul Carl Philip.

Prințesa Sofia, în trecut Sofia Hellqvist, a lucrat ca fotomodel, chelneriță și instructor de yoga, iar la 20 de ani poza fără sutien într-o revistă pentru bărbați. Aleasa prințului s-a schimbat radical, fiind acceptată de Familia Regală.

 

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, infectați cu COVID-19

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei, au fost infectați cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut la finalul lunii noiembrie, de curtea regală a Suediei.

Cuplul principiar a intrat în carantină, după ce au prezentate simptome ușoare de gripă. Și cei doi fii ai cuplului  au fost envoiți să stea în autoizolare.

Ca urmare  adiagnosticului, au fost testați pentru coronavirus și regele Carl Gustaf, care are 74 de ani, regina Silvia, precum și prințesa moștenitoare Victoria și soțul ei.

Prințul Carl Philip este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Suediei. Prințul Carl Philips este al doilea copil al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia.

Carl Philip a fost născut cu titlul de Prinţ Moştenitor al Suediei și ocupa prima poziție în ordinea succesiunii la tron până la schimbarea Legii Succesiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: