Redactia.ro
Home » Știri » Prințul George le-a spus deja colegilor de clasă: „Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să…”. Replica controversată, care i-a pus pe mulți pe gânduri

Prințul George le-a spus deja colegilor de clasă: „Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să…”. Replica controversată, care i-a pus pe mulți pe gânduri

Poate că are doar nouă ani, însă prințul George știe exact cine este. Acesta a avut o replică controversată pentru un coleg de clasă care l-ar fi supărat, susține un expert regal. Ce a putut să-i spună.

Ce i-a spus Prințul George unui coleg de clasă

Fiul cel mare al prințului William și al lui Kate Middleton i-ar fi spus colegului său de școală că tatăl său va fi rege și că ar fi „mai bine să aibă grijă”, potrivit autoarei regale Katie Nicholl. Presa străină scrie despre faptul că, în cartea sa „The New Royals”, Nicholl susține că George și frații săi, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și prințul Louis, în vârstă de patru ani, au fost crescuți cu o mare putere de înțelegere a monarhiei și cu un ‘simț al datoriei’.

Aceasta a mai spus că, deși lui George i s-a spus că într-o zi va fi monarh, prințul și prințesa de Wales încearcă să nu-l împovăreze cu prea multe responsabilități. ‘Își cresc copiii, în special pe prințul George, conștientizând cine este el și rolul pe care îl va moșteni, dar sunt dornici să nu-i împovăreze cu un sentiment de datorie’, a scris Nicholl.

George înțelege că într-o zi va fi rege și, de mic copil, se lupta cu prietenii la școală, depășindu-și colegii cu replica ucigașă: „Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să aveți grij㔑.

Ce i-ar fi spus William și Kate băiatului lor cel mare

În cartea sa, Katie a mai scris și despre faptul că Kate Middleton admiră tehnicile parentale folosite de prințul Edward și contesa de Wessex, pe copiii lor Lady Louise Windsor, 18 ani, și James, viconte Severn, 14 ani. În ciuda faptului că părinții lor sunt membri ai familiei regale care lucrează, copiii, care sunt cei mai tineri nepoți ai reginei Elisabeta a II-a și ai prințului Philip, au crescut fără titluri de Alteță Regală și departe de ochii publicului. Nicholl a scris despre faptul că soția Prințului William a admirat modul în care Prințul Edward și Sophie Wessex au reușit să le ofere copiilor lor o educație liniștită, deși se aflau în centrul familiei regale.

Anul trecut, autoarea povestea cum William și Kate au vrut să abordeze subiectul viitorului rol al lui George într-un „moment controlat la alegerea lor”. Mai exact, cuplul regal i-ar fi vorbit prințului George despre viitorul său rol de rege al Angliei ‘cândva în jurul celei de-a șaptea aniversări’. Ducele și ducesa de Cambridge au ținut anterior să nu discute despre ‘viața de viitor serviciu și datorie regală’ a fiului lor cel mare, pentru a-i oferi o ‘educație familială normală’.

Sursă – DailyMail

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini