Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry a primit un sfat urgent legat de revenirea sa în Marea Britanie. „Va regreta dacă nu face asta..”

Prințul Harry a primit un sfat urgent legat de revenirea sa în Marea Britanie. „Va regreta dacă nu face asta..”

Decizia Prințului Harry și a lui Megan Markle de a renunța la îndatoririle și titlurile lor regale a însemnat o încercare dificilă pentru Familia Regală a Angliei. În consecință, relațiile dintre cei doi soți și rudele lor au devenit mai reci, iar ocaziile în care s-au văzut din ce în ce mai rare. Starea de sănătate sensibilă a Reginei Elisabeta a II-a a îngrijorat recent pe toată lumea, așa că nepotul său a primit un sfat pe care ar trebui să îl urmeze cât mai urgent. 

Regina Elisabeta a II-a a fost internată la spital

În urmă cu o săptămână, Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut noaptea de miercuri spre joi internată în spital, medicii dorind să o țină sub atenta lor observație. Inițial, s-a crezut că monarhul are probleme de sănătate pricinuite de virusul chinezesc, însă ulterior aceste zvonuri s-au dovedit a fi false.

Conform declarațiilor oficiale, starea de sănătate a Reginei Angliei a fost afectată puternic de oboseala acumulată în ultimele săptămâni. A avut o perioadă încărcată de evenimente unde prezența sa a fost necesară, iar în cele din urmă acestea și-au pus amprenta asupra organismului său.

Deoarece s-a simțit rău, cadrele medicale și-au dorit să se asigure că monarhul este în afara oricărui pericol. Astfel, Maiestatea sa a rămas internată peste noapte doar la insistențele doctorilor, iar ulterior s-a întors sănătoasă la domiciliul său. Chiar dacă pentru moment nu întâmpină complicații, va fi nevoită să fie mult mai atentă la odihna de care are parte.

„Regina a acceptat cu reticență recomandările medicale de a se odihni în următoarele câteva zile. […] Maiestatea Sa este într-o dispoziție bună și este dezamăgită că nu va mai putea vizita Irlanda de Nord, unde urma să participe la o serie de angajamente astăzi și mâine.”, au anunțat oficialii Palatul Buckingham într-un comunicat de presă.

Chiar dacă veștile sunt îmbucurătoare, nu trebuie să uităm că Regina Elisabeta a II-a și-a sărbătorit anul acesta cea de-a 95-a aniversare. Având în vedere vârsta respectabilă pe care o are, dar și șocul prin care a trecut în decursul acestui an atunci când Prințul Philip a încetat din viață, orice problemă de sănătate pe care o are este îngrijorătoare.

Prințul Harry a primit un mesaj urgent de la admiratorii Casei Regale

Admiratorii Casei Regale din Anglia se așteaptă la ce e mai rău în perioada ce va urma, așa că au avut un mesaj important pentru Prințul Harry, care este stabilit în USA. Nepotul Reginei și-a amânat recent vizita în UK, însă a fost sfătuit să-și revizuiască urgent această decizie.

„Sper din toată inima că Harry va zbura spre Anglia să-şi vadă bunica şi pe restul familiei. Regina ia o pauză să se odihnească, iar el va regreta dacă nu face asta”, a transmis un admirator al Prințului Harry pe platforma Twitter.

De când a renunțat la îndatoririle și titlul său regal, prințul s-a reîntors la familia sa din Anglia doar de două ori. Ultima sa vizită a fost vara aceasta, iar de atunci a rămas în SUA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: