Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry, lovitură dură din partea Casei Regale! Nu mai există cale de întoarcere

Prințul Harry, lovitură dură din partea Casei Regale! Nu mai există cale de întoarcere

printul harry si meghan

Alegând să nu transmită nicio urare cu ocazia zilei de naștere a lui Meghan Markle, Familia Regală a Marii Britanii pare să fi lansat o nouă critică în direcția Ducilor de Sussex, cu un focus pe Prințul Harry în această situație. Gestul poate fi interpretat ca un semnal puternic din partea monarhiei către fiul cel mai mic al Regelui Charles al III-lea. Iată, însă, care este ultima lovitură pe care Harry a primit-o din partea familiei sale!

Prințul Harry, lovitură grea din partea propriei familii

Au trecut trei ani de la momentul în care Prințul Harry și Meghan Markle au luat hotărârea de a renunța la calitatea de membri ai Familiei Regale a Marii Britanii și au ales să se mute în Statele Unite. De atunci, cei doi și-au canalizat eforturile lor în obținerea de venituri semnificative pentru a-și susține stilul de viață preferat, semnând parteneriate cu companii influente precum Netflix și Spotify.

Prin intermediul unui interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey, un serial documentar și o carte autobiografică scrisă de Prințul Harry, cuplul a adus la suprafață acuzații senzaționale la adresa monarhiei britanice. Aceste platforme au fost utilizate de ei pentru a împărtăși opinii și experiențe care au generat reacții și discuții ample în rândul publicului.

Iată că a sosit timpul ca Familia Regală să lanseze o avertizare destinată lui Harry. Pe site-ul oficial al monarhiei, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea și-a văzut retrase titlurile regale, conform acordului stabilit în 2020. Acest acord a permis lui Harry și Markle să rămână desemnați ca Altețe Regale, cu toate acestea, utilizarea efectivă a titlurilor le-a fost restricționată.

Prințul Harry și Meghan Markle pregătesc un nou proiect marca Netflix

În pofida acordului stabilit, în diverse secțiuni ale site-ului, în ultimii trei ani, fratele lui William a fost menționat ca „Alteța Sa Regală”. Schimbarea recentă corectează această greșeală și sugerează că nu mai există vreo cale de întoarcere pentru Harry. Este clar că propria familie nu dorește să-l primească înapoi cu brațele deschise. În acest moment, Harry este identificat ca Duce de Sussex, titlu acordat de bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, la momentul căsătoriei sale cu Meghan Markle în 2018.

Între timp, Prințul Harry și Meghan Markle sunt implicați într-un proiect nou alături de Netflix. Cuplul a achiziționat drepturile pentru adaptarea cinematografică a unui roman ce a cunoscut succesul de bestseller. Autoarea cărții, Carley Fortune, a fost chiar cea care a făcut acest anunț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: