Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry și Regele Charles, întâlnire tensionată de doar 45 de minute. William a refuzat să-și vadă fratele

Prințul Harry și Regele Charles, întâlnire tensionată de doar 45 de minute. William a refuzat să-și vadă fratele

Prințul Harry și Regele Charles, întâlnire tensionată de doar 45 de minute. William a refuzat să-și vadă fratele

Prințul Harry și-a făcut apariția în Marea Britanie într-un moment de cumpănă pentru Casa Regală, după ce vestea diagnosticului de cancer al tatălui său, Regele Charles al III-lea, a cutremurat familia regală și opinia publică. Cu toate acestea, întâlnirea dintre cei doi a fost marcată de o notă de grabă și tensiune, durând doar 45 de minute și fiind lipsită de prezența fratelui mai mare al prințului Harry, prințul William. Iată detaliile!

Prințul Harry și Regele Charles, întâlnire tensionată de doar 45 de minute

Harry s-a grăbit să ajungă la Londra pentru a fi alături de tatăl său într-un moment critic. Îmbrăcat cu o cămașă albastră și pantaloni bleumarin, prințul și-a făcut apariția într-o atmosferă plină de emoție și îngrijorare. Cu toate că a sosit singur, fără soția sa, Meghan Markle, Harry a preferat să se concentreze pe sprijinirea tatălui său în acest moment dificil.

William a refuzat să-și vadă fratele

După o scurtă întâlnire de doar 45 de minute, Harry și Regele Charles au părăsit sălile Palatului Buckingham, îndreptându-se fiecare către propriile sale îndatoriri. Deși presa britanică speculează cu privire la absența întâlnirii dintre cei doi frați, motivul refuzului lui William de a se întâlni cu Harry pare a fi concentrarea pe recuperarea soției sale, Kate Middleton, care a suferit recent o intervenție abdominală.

Relația tensionată dintre cei doi frați a fost evidențiată și de recenta lansare a memoriilor lui Harry, în care acesta l-a numit pe William „fratele său iubit”, dar și „inamicul său numărul 1″, semnalând tensiunile din familia regală.

În contextul acestei întâlniri marcate de emoții puternice, Casa Regală britanică a anunțat public diagnosticul de cancer al Regelui Charles, generând un val de îngrijorare și solidaritate din partea opiniei publice. Cu toate acestea, premierul britanic, Rishi Sunak, a transmis un mesaj de speranță, exprimându-și încrederea în prognosticul favorabil al suveranului, datorită diagnosticării timpurii a bolii.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: