Redactia.ro
Home » Știri » Gestul făcut de Regele Charles la nașterea lui Harry, devastator pentru Prințesa Diana. Înregistrarea care a fost făcută publică abia acum

Gestul făcut de Regele Charles la nașterea lui Harry, devastator pentru Prințesa Diana. Înregistrarea care a fost făcută publică abia acum

Gestul făcut de Regele Charles la nașterea lui Harry, devastator pentru Prințesa Diana. Înregistrarea care a fost făcută publică abia acum

A ieșit acum la iveală o înregistrare făcută cu ani în urmă cu Prințesa Diana! Se pare că gestul făcut de Regele Charles la nașterea lui Harry a fost cu adevărat devastator pentru aceasta.

Prințesa Inimilor, așa cum era cunoscută Diana, nu s-a ferit cu ani în urmă să dezvăluie presei detalii despre suferința resimțită pe parcursul mariajului cu Charles. Una dintre înregistrările respective a fost abia acum făcută publică, iar vorbele ei i-au cutremurat pe mulți.

Prințesa Diana, distrusă de durere din cauza gestului făcut de Regele Charles la nașterea lui Harry

Până când a venit pe lume mezinul lor, au existat și momente de afecțiune între Charles și Diana. Deși actualul rege avea atunci o relație extraconjugală cu Camilla Parker Bowels, el simțea o atracție și față de ingenua Prințesă, care i-a devenit soție pentru că era mai potrivită în opinia Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip.

Însă, după ce a realizat că este iar tată de băiat, atitudinea Regelui Charles al III-lea față de soția lui și față de mama lui s-a schimbat radical. Se pare că reacția sa în momentul în care l-a văzut pe Harry a fost una devastatoare pentru mama roșcovanului. Un scriitor care s-a ocupat de biografiile membrilor Casei Regale Britanice a susținut chiar că acela a fost cu adevărat sfârșitul căsniciei monarhului cu Prințesa Diana.

Recent, a fost făcută publică o înregistrare în care chiar Prințesa de Wales dezvăluia detalii cutremurătoare despre dezamăgirea resimțită de Charles când a aflat că are încă un fiu, pentru că el spera să aibă parte și de o fiică după nașterea lui William, conform Page Six.

„Soțul meu nici măcar nu mai vorbea cu mama lui. Din cauza botezului organizat pentru Harry, Charles s-a dus la Regina Elisabeta și a spus: ‘Suntem foarte dezamăgiți, credeam că o să fie o fată!’ Iar mama lui l-a pus imediat la punct cât se poate de dur și i-a spus că ar trebui să realizeze cât de norocos este că are un copil care s-a născut fără probleme de sănătate. Din acea zi, el s-a închis din punct de vedere emoțional. Așa face cu oricine îndrăznește să îl contrazică”, povestea Prințesa Diana într-o discuție cu Andrew Morton, cel care a lansat în anul 1992 cartea „Diana: Povestea ei adevărată”.

Într-o altă convorbire avută de această dată cu scriitorul Christopher Andersen, cel care a publicat volumele „Regele” și „Ziua în care Diana a murit”, Prințesa de Wales a mărturisit noi detalii uluitoare despre ziua în care s-a născut fiul ei cel mic.

„Oh, Doamne! Așa a spus Charles aproape în scârbă, spre mirarea medicilor și a asistentelor care se aflau în cameră. Este băiat! Și mai are și părul roșcat! În acel moment s-a evaporat pur și simplu căsnicia noastră. Totul s-a dus pe apa Sâmbetei. Ceva din sufletul meu s-a închis definitiv”, i-a spus Diana lui Andersen.

Părinții Prințesei de Wales, dezamăgiți la nașterea ei

Pentru ea a fost o lovitură cu atât mai dură cu cât proprii ei părinți au fost la rândul lor dezamăgiți de sexul copilului lor. Aceștia erau convinși că vor avea un fiu, fiind profund supărați atunci când au realizat că au o fiică. Nici măcar nu au ales nume pentru varianta în care bebelușul era fetiță. Din cauza aceasta, s-a simțit mereu lipsită de dragostea părintească și nu s-a simțit dorită de cei care i-au dat viață.

Nașterea lui Harry a fost cel mai mare punct de cotitură în căsnicia ei cu Charles. Atunci a știut Diana în mod clar că el se va întoarce definitiv la amanta lui, la Camilla. În plus, a fost foarte dureros pentru ea să audă și criticile soțului ei la adresa nuanței de păr pe care o avea micul Harry. fiindcă aceasta îi amintea de familia Spencer din care provenea Diana.

„Chiar și la botezul lui Harry, Charles nu s-a putut opri din critici. Era supărat fiindcă avea încă un băiat și, pe deasupra, era cu părul ruginiu”, a completat Christopher Andersen.

Sursă foto: Pagina Oficială de Facebook The Royal Family

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: