Redactia.ro
Home » Știri » Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana, la 61 de ani. Portretul realist, realizat de un artist fotograf

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana, la 61 de ani. Portretul realist, realizat de un artist fotograf

GALERIE FOTO (3) Detalii incredibile de la apropiații Casei Regale! Prințesa Diana voia să se mute în America și să facă documentare, întocmai ca Ducii de Sussex

Prințesa Diana a murit la 36 de ani, așa că astăzi, 25 de ani mai târziu, ar fi avut 61 de ani. Iată cum ar fi putut să arate chipul ei, realizat de un artist fotograf turc.

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana, la 61 de ani. Portretul realist, realizat de un artist fotograf

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, la doar 36 de ani, din cauza rănilor suferite în accidentul de mașină din Paris. Divorțase deja de Prințul Charles, devenit Regele Charles al III-lea după moartea Reginei Elisabeta a II-a, iar în autoturism se afla cu iubitul ei de atunci, miliardarul Dodi Al-Fayed. Lady Di era considerată de mulți foarte frumoasă și foarte elegantă și nimeni nu poate să spună cum ar fi arătat astăzi, când ar fi avut 61 de ani. Totuși, sunt mai mulți artiști care au făcut acest exercițiu de imaginație.

Ochii ei albaștri s-ar fi păstrat și astăzi la fel de senini, la fel și zâmbetul și poate chiar și coafura ei. Evident, ar fi îmbrăcat haine potrivite vârstei ei, la fel de elegante cum obișnuia să poarte odinioară. Un celebru fotograf turc, care a mai realizat astfel de portrete și altor celebrități, i-a recreat portretul cu ajutorul tehnologiei, evident. Proiectul lui foto este intitulat As If Nothing Happened (De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat).

„Am vrut să-i văd din nou pe câțiva dintre oamenii de care îmi era dor în fața mea și așa a apărut acest proiect”, a spus Alper Yesiltas. „Cea mai grea parte a procesului de creație pentru mine este ca imaginea să pară reală pentru mine, ca și cum ar fi fost făcută de un fotograf”.

„Cu ajutorul tehnologiei AI, care m-a fascinat o perioadă, am încercat să arăt că orice îți imaginezi poate prinde contur în realitate”, a mai spus fotograful turc, care a „îmbătrânit-o“ pe fosta Prințesă a Inimilor cu ajutorul programelor de editare foto care folosesc inteligența artificială. Iar portretul este realist. Cu părul alb, tenul ridat, cu ochii mai adânciți și pleoapele mai căzute, plus câteva pete pigmentare tipice celor care stau mult la soare, așa cum îi plăcea și Prințesei Dianei să facă, imaginea regretatei mame a Prinților William și Harry, la vârsta de 61 de ani, pare destul de aproape de adevăr.

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana, la vârsta de 61 de ani. Foto: Alper Yesiltas

Același artist i-a recreat imaginea și lui Michael Jackson, care a decedat la vârsta de 50 de ani. Iată cum ar fi arătat acesta astăzi, când ar fi avut 61 de ani.

Cum ar fi arătat astăzi Michael Jackson astăzi, la vârsta de 63 de ani. Foto: Alper Yesilta

Pentru a recrea aceste imagini, Aper Yesiltas, care este și avocat, a folosit tehnologii de software precum AI Photo Enhancer Remini, dar și programe de editare foto precum Adobe Lightroom și VSCO, conform Digi24.

Cum ar fi arătat astăzi Prințesa Diana, la 61 de ani. Portretul realist, realizat de un artist fotograf
Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: