Redactia.ro
Home » Știri » Detalii incredibile de la apropiații Casei Regale! Prințesa Diana voia să se mute în America și să facă documentare, întocmai ca Ducii de Sussex

Detalii incredibile de la apropiații Casei Regale! Prințesa Diana voia să se mute în America și să facă documentare, întocmai ca Ducii de Sussex

Detalii incredibile de la apropiații Casei Regale! Prințesa Diana voia să se mute în America și să facă documentare, întocmai ca Ducii de Sussex

Detalii incredibile de la apropiații Casei Regale! Prințesa Diana voia să se mute în America și să facă documentare, întocmai ca Ducii de Sussex. Iată toate detaliile!

Prințesa Diana voia să se mute în America și să facă documentare, întocmai ca Ducii de Sussex

Apropiații Prințesei Diana au oferit detalii incredibile! Aparent, mama Prințului Harry și a Prințului William era pregătită să renunțe la viața de la Casa Regală, asemeni fiului ei. Chiar înainte de decesul subit din 1997, Diana Spencer se hotărâse să se mute în America și să „scape de regalitate”. Aceasta își dorea să intre în lumea filmului, pentru a creea documentare. Iată că ideologia prințesei a fost pusă în aplicare de către Ducii de Sussex, prin intermediul platformei de streaming, Netflix.

Motivul pentru care Prințesa Diana își dorea să părăsească Familia Regală avea la bază infidelitatea soțului, Charles al III-lea, actualul Rege al Marii Britanii. Aceasta se simțea exclusă, iar divorțul îi provoca o tristețe nemărginită.

Prințesa Diana: „Nimeni nu judecă pe nimeni aici, în America”.

La fel ca și fiul ei cel mic, Diana avea o afinitate strânsă cu SUA și se afla în ultimele etape de planificare a mutării sale acolo când a murit în 1997.

Confidentul Stewart Pearce a lucrat ca antrenor privat de voce și prezență al Dianei și a susținut că regretata regină a vrut să facă documentare, așa cum face Harry acum, dar că se simțea mult mai bine în spatele camerei de filmat.

După ce Diana a fost abordată de actorul Kevin Costner pentru a juca într-o continuare a filmului „The Bodyguard”, Pearce a explicat:

„Îmi amintesc că a vorbit despre capriciul ideii minunate a lui Kevin Costner care a făcut un pas înainte spunând că i-ar plăcea să facă un film despre Diana. Ea ar fi rămas în spatele obiectivului. Ea știa că era mult mai bună ca persoană în spatele camerei de filmat decât în fața camerei”.

Întrebată dacă munca ei ar fi fost demnă de un premiu, Pearce a adăugat:

„Sunt sigură că i-ar fi fost foarte ușor să obțină realizări”.

Pe lângă aceasta, producătorul britanic de film Lord David Puttnam, câștigător al premiului Oscar, a dezvăluit că a discutat cu iubitul Dianei, Dodi Al-Fayed, despre posibilitatea de a lucra în cinematografie și televiziune.

Planurile Dianei pentru SUA erau destul de avansate atunci când a murit în mod tragic, fostul ei majordom. Paul Burrell declarând pentru CBS News:

„Îmi amintesc că a expus în salonul ei, planurile unei case din Malibu, California, fosta casă a lui Julie Andrews, și mi-a spus: „Cumpăr această casă și cumpăr această casă pentru a le oferi lui William și Harry o nouă perspectivă asupra vieții””.

Potrivit lui Burrell, Dianei îi plăcea faptul că nu exista un sistem de clase sau instituții și i-a spus că:

„Nimeni nu judecă pe nimeni aici, în America”.

Lee Sansum, fostul bodyguard al Prințesei Diana a scris în cartea sa de memorii, „Protecting Diana: A Bodyguard’s Story”, cum prințesa era pe punctul de a le spune paparazzilor despre planurile sale de a se muta în SUA:

„Mi-a spus mie. Vreau să plec în SUA, să trăiesc acolo și să scap de tot. Măcar în America toți mă plac și mă vor lăsa în pace.”

 

Sursa foto: Profimedia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: