Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry, un romantic incurabil. Cele mai frumoase declarații de iubire pentru Meghan Markle

Prințul Harry, un romantic incurabil. Cele mai frumoase declarații de iubire pentru Meghan Markle

Prințul Harry, un romantic incurabil

Prințul Harry și Meghan Markle au o poveste de dragoste simplă, dar tumultoasă, iar declarațiile de dragoste pe care Harry și fosta actriță și le-au făcut de-a lungul timpului sunt grăitoare în acest sens.

Ducii de Sussex au reușit de-a lungul timpului să ajungă la inimile oamenilor prin simplitatea și naturalețea de care cei doi dau dovadă în povestea lor de iubire.

În urmă cu ceva timp, mulți dintre cei apropiați celor doi, erau convinși că relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry este predispusă eșecului și că nu ar dura mai mult de cinci ani. Cei doi contrazic vehement această afirmație, prin orice gest tandru și prin privirile pline de dragoste. Și le aruncă deloc subit chiar și în cadrul evenimentelor la care sunt invitați cei doi.

Iată câteva gesturi romantice făcute de Prințul Harry la adresa lui Meghan Markle!

Prințul Harry a declarat că a știut de la prima întâlnire că Meghan este aleasa lui

Întrebat la un moment dat când și-a dat seama că Meghan este aleasa lui, prințul Harry a răspuns: „Când am întâlnit-o prima oară!”

Întâlnirea lor a fost aranjată de un prieten comun, pe când fosta actriță americană era în trecere prin Londra, în iulie 2016. Cei doi au mărturisit mai târziu că știau foarte puține unul despre celălalt. Viteza cu care s-a dezvoltat relația dintre ei i-a surprins pe amândoi.

„Cred că după trei sau patru săptămâni am reușit să o conving să meargă cu mine. Am campat sub cerul liber, iar ea a stat cinci zile cu mine acolo, ceea ce a fost absolut fantastic”, a declarat Prințul Harry.

Prințul Harry este foarte atent cu soția lui și își dorea ca aceasta să se simtă specială încă de dinainte de căsătorie.

Prințul Harry a creat personal modelul de inel pe care i l-a dăruit frumoasei sale soții, Meghan Markle.

Pentru ca fosta actriță să poarte o bijuterie unică, Harry a intervenit personal în crearea inelului de logodnă. Inelul din aur galben, combinat cu două diamante ce au aparținut prințesei Diana și unul din Botswana, a fost creat după un model realizat chiar de el!

După ce i-a oferit unul dintre diamantele mamei lui, Harry a mărturisit că Prințesa Diana și actrița americană ar fi fost „cele mai bune prietene”, iar acest lucru reprezintă un compliment la adresa soției lui.

Prințul Harry nu mai ține cont de regulile Casei Regale când vine vorba de Meghan Markle

Prințul Harry este în mod cert îndrăgostit până peste cap de soția lui. Atât de îndrăgostit încât uneori parcă uită de regulile Casei Regale.

Un lucru nemaiîntâlnit la niciunul dintre membrii familiei reglale, Meghan și Harry își arată dragostea în public fără să se ascundă.

Harry și Meghan Markle se țin de mână, se privesc cu dragoste și râd în hohote, comportându-se ca un cuplu obișnuit de îndrăgostiți. Acest lucru le-a adus un capital impresionant de mare de popularitate.

De asemenea, Meghan îi transmite și ea gesturi romantice soțului ei. Un gest adorabil din partea Ducesei de Saussex a fost când aceasta îi ținea umbrela Prințului Harry.

Să nu uităm faptul că Meghan Markle a afirmat într-un interviu că va renunța la actorie pentru mariajul cu Harry, deși își iubea meseria.

Citește și: Rona Harter va îmbrăca rochia de mireasă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini