Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Nicolae al României și-a botezat fetița. Imaginile emoționante cu strănepoata Regelui Mihai

Prințul Nicolae al României și-a botezat fetița. Imaginile emoționante cu strănepoata Regelui Mihai

GALERIE FOTO (5)

Prințul Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, și soția sa, Alina-Maria, și-au botezat fetița, pe micuța Maria-Alexandra. Ceremonia emoționantă a avut loc sâmbătă, 23 ianuarie, la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș. 

Imaginile emoționante cu strănepoata Regelui Mihai

Atât Prințul Nicolae al României și soția sa, dar și nașii micuței Maria-Alexandra au venit îmbrăcați în costume populare, scrie Adevărul.ro. Slujba de creștinare a fost condusă de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, cu care Prințul Nicolae are o relație specială de prietenie.  Slujba a început după prânz și a ținut aproape o oră. La fericitul eveniment au fost prezente doar câteva persoane apropiate familiei.

Alina-Maria, soția Prințului Nicolae al României, a născut-o pe Maria-Alexandra pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05, la Spitalul Polizu din Capitală.

 

Micuța Maria-Alexandra s-a născut pe 7 noiembrie 2020

Prințul Nicoale al României anunța bucuros pe 7 noiembrie 2020 că a venit pe lume fiica lui și a Alinei Binder.

Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, apare într-un document oficial, postta de Prințul Nicolae al României.

Nicolae al României anunțase încă din 1 iunie 2020 că va deveni tată, spunând că soția sa, Alina Binder, că este însărcinată și că se va naște în luna noiembrie. Nepotul Regelui Mihai mai are o fetiță, în vârstă de 5 ani, din relația cu Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care s-a luptat ca micuța să aibă un tată și în acte. Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia pe 27 mai 2019, după ce Nicoleta Cîrjan a acceptat să facă două teste de paternitate, așa cum și-a dorit ea. Însă, din acel moment, nepotul Regelui Mihai și-a asumat toate responsabilitățile în calitate de părinte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: