Redactia.ro
Home » Monden » Prințul și Prințesa de Wales, în rolul barmanului! Au pregătit cocktail-uri și s-au distrat

Prințul și Prințesa de Wales, în rolul barmanului! Au pregătit cocktail-uri și s-au distrat

GALERIE FOTO (8)

Prințul și Prințesa de Wales au făzut o vizită surpriză în Irlanda de Nord. Cei doi au avut o zi plină de activități, distracție și recreere în centrul orașului Belfast.

Prințul William și Kate, ambii în vârstă de 40 de ani, au râs în timpul duelului pentru a pregăti cel mai bun cocktail. Cuplul a fost într-o vizită la Trademarket, a doua oprire a călătoriei lor de o zi. Aici s-au întâlnit și cu antreprenorul local, Will Neill.

Cât costă ținuta în care Kate a pregătit cocktail-urile

Prințesa de Wales, debordând de energie, joacă rolul barmanului îmbrăcată într-o bluză de mătase de 295 de lire sterline în timp ce se alătură prințului William într-o zi plină de acțiune în Belfast.

Kate arăta perfect. Din imagini putem observa bluza de mătase Winser London de 295 GBP, care este acoperită de o haină albastră asortată, despre care se crede că ar fi de la Alexander McQueen. A ales să poarte pantaloni eleganți bleumarin, cercei tip cerceu Missoma reciclați de 85 GBP și o geantă DeMellier London de 295 GBP.

Prințul și Prințesa de Wales au primit titlurile de baron și baroneasă Carrickfergus de către regretata Sa Majestate, Regina Elisabeta a II-a, la căsătoria lor în 2011.

Pentru logodna lor finală, cuplul a vizitat organizația caritabilă pentru tineri Carrick Connect, care oferă servicii de sprijin tinerilor locali care se confruntă cu dificultăți sociale sau emoționale, în orașul Carrickfergus din Co Antrim.

Prințesa de Wales s-a fotografiat ținând un copil în brațe când la Carrick Connect, o organizație caritabilă pentru tineri cu sediul în Carrickfergus.

Cuplul regal s-a întâlnit, de asemenea, cu reprezentanți ai Kainos, o companie de software din Belfast, care a venit la bord și a oferit site-ul pentru piață la o chirie de boabe de piper.

William și Kate au auzit despre măsurile care au fost puse în aplicare pentru a se asigura că situl este durabil din punct de vedere etic și ecologic, inclusiv eliminarea materialelor plastice de unică folosință și angajamentul de a plăti personalului un salariu real de trai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini