Redactia.ro
Home » Știri » Prințul William al Marii Britanii a avut coronavirus, în primăvară. De ce a ținut secret acest lucru

Prințul William al Marii Britanii a avut coronavirus, în primăvară. De ce a ținut secret acest lucru

Prințul William al Marii Britanii a fost testat poztiv pentru COVID-19, în primăvară. Potrivit unor surse regale citate de BBC, William a fost testat tot în luna aprilie, în aceeași perioadă cu tatăl său, prințul Charles. 

 

Prințul William a ținut secret acest lucru

 

Prințul William a avut o formă ușoară de coronavirus, peste care a trecut stând izolat. Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, al doilea în ordinea de succesiune la tron, ar fi păstrat informația secretă până acum. Motivul pentru care nua r fi vrut să facă public acest lucru ar fi fost faptul că nu a vrut să provoace și mai multe motive de îngrijorare.

În articolul din The Sun este precizat faptul că prințul Wiliiam nu ar fi vrut să îi alarmeze pe compatrioții lui și nici nu ar fi vrut să provoace o panică generalizattă pentru întreaga națiune.

Reședința prințului William, Palatul Kensington, a refuzat să comenteze oficial această informație.

În aprilie, și premierul Boris Johnson a făcut o formă gravă de COVID-19 și a fost internat pentru câteva zile la terapie intensivă.

 

Prințul Charles, testat pozitiv cu COVID-19, în primăvară

 

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv în primăvară cu noul coronavirus, potrivit purtătorului de cuvântal Casei de Clarence. Ulterior, Casa Regală a confirmat această informație. Prințul Charles a stat în carantină împreună cu soția sa, Camilla, în Scoția. Tot atunci a fost testată și soția sa, ducesa de Cornwall, iar rezultatula  fost unul negativ.

„Testele au fost făcute în Aberdeenshire, îndeplinind criteriile de testare. Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta prințul, având în vedere numărul mare de activități oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni”, searăta în comunicat la acea vreme.

Înainte de a fi confirmat cu noul coronavirus, prințul Charles s-a întâlnit ultima oară cu regina Elisabeta a II-a pe 12 martie, având o întrevedere scurtă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: