Redactia.ro
Home » Știri » Prințul William și Kate Middleton, decizie dureroasă în lupta prințesei cu cancerul. Nimeni nu se aștepta la asta

Prințul William și Kate Middleton, decizie dureroasă în lupta prințesei cu cancerul. Nimeni nu se aștepta la asta

Prima apariție publică a lui Kate Middleton după diagnosticul de cancer. Sursă foto: Profimedia

După ce a recunoscut public că suferă de cancer, Kate Middleton și-a redus considerabil aparițiile publice. Ultima sa prezență semnificativă a fost pe 6 iunie, dar chiar și atunci a rămas doar pentru scurt timp. Deși primele informații despre tratamentul său păreau promițătoare, surse apropiate familiei au dezvăluit recent adevărata amploare a luptei prințesei cu această boală devastatoare.

Familia Prințului William și Kate Middleton traversează o perioadă dificilă, marcată de boala prințesei și de deciziile importante legate de viitorul copiilor lor. În timp ce lupta cu cancerul continuă, sprijinul reciproc și dedicarea față de familie rămân prioritare pentru Prințul și Prințesa de Wales.

Decizia sfâșietoare a familiei regale

Un prieten apropiat al familiei regale a împărtășit detalii emoționante prin intermediul The Daily Mail, explicând ce se întâmplă în familia Prințului William și Kate Middleton. În contextul tratamentului dificil al prințesei, familia regală a luat o decizie considerată de mulți sfâșietoare: Prințul William și Kate Middleton vor face presiuni pentru ca cei doi copii mai mici ai lor, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, să urmeze alte căi departe de Familia Regală.

„Când membrii mai în vârstă ai familiei se vor pensiona, William nu va mai invita pe nimeni să devină membru al familiei regale. Rămâne de văzut dacă va dori ca și cei doi copii mai mici ai săi să devină membri ai familiei regale.” mai spune sursa citată.

Prințul William și Kate Middleton au discutat deschis despre viitorul celor trei copii ai lor: Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 6 ani. În timp ce Prințul George este destinat să moștenească tronul, părinții săi doresc ca Prințesa Charlotte și Prințul Louis să aibă libertatea de a alege cariere în afara obligațiilor regale.

Decizia de a permite copiilor mai mici să urmeze căi independente are implicații profunde. Un insider regal a declarat pentru The Daily Beast că atunci când George va moșteni Regatul, el va fi singur, fără sprijinul direct al fraților săi. Aceasta ar putea crea o dinamică familială similară cu cea care a dus la tensiunile dintre Prințul William și fratele său, Prințul Harry.

Prințul William este conștient de impactul pe care conceptul de moștenitor l-a avut asupra relației sale cu Prințul Harry

Potrivit surselor, William își dă seama că sistemul în care unul dintre copii este considerat mai puțin important decât celălalt din cauza unei întâmplări de naștere a contribuit semnificativ la ruptura dintre el și Harry.

„Nu este un secret faptul că William a fost devastat de distrugerea relației sale cu Harry.

Deși el dă vina în mod absolut pe Meghan și Harry, el apreciază, desigur, că întregul sistem, în care unul dintre copiii tăi este mai puțin important decât celălalt din cauza unui accident de naștere, a avut un rol masiv în ceea ce s-a întâmplat și cum s-a întâmplat”.

Prietenii apropiați ai familiei regale spun că Prințul William și Kate Middleton ar fi încântați dacă Prințesa Charlotte și Prințul Louis ar alege să părăsească monarhia pentru a-și construi cariere proprii și familii fericite. Acest lucru ar permite celor doi copii să ducă vieți mai normale, ferite de presiunea constantă a obligațiilor regale.

În ciuda luptei sale personale, Kate Middleton continuă să fie un stâlp de sprijin pentru familia sa. Deși a redus aparițiile publice, Prințesa de Wales este hotărâtă să-și protejeze familia și să asigure un viitor stabil pentru copiii săi. Prințul William, la rândul său, este devotat atât soției sale, cât și rolului său de tată și moștenitor al tronului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: