Redactia.ro
Home » Știri » Prințul William, vești despre starea de sănătate a Prințesei Kate. Cum se simte după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă

Prințul William, vești despre starea de sănătate a Prințesei Kate. Cum se simte după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă

Prințul de Wales, moștenitorul Coroanei britanice, și-a reluat angajamentele oficiale la 18 aprilie, după o pauză în care a fost alături de soția și copiii săi. Prințesa Kate, soția foarte populară a moștenitorului tronului, a dezvăluit într-o înregistrare video, la 22 martie, că suferă de cancer, fără a preciza natura acestuia, dar a spus că a început chimioterapia preventivă și a mărturisit că a fost un „șoc uriaș”.

Prințul William a răspuns la o întrebare privind starea de sănătate a Prințesei Kate

Prințul William a dat marți câteva vești despre Prințesa Kate și familia sa, în timpul unei vizite oficiale la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle. „Vă supărați dacă vă întreb cum se simt soția și copiii dumneavoastră?” a fost întrebat Prințul William de o femeie. El a răspuns: „Toți sunt bine, mulțumesc. Da, suntem bine”, a întărit el.

Prințesa Kate a ales să vorbească public despre sănătatea sa într-un mesaj emoționant transmis pe 22 martie, în care a menționat că a luat ceva timp pentru a le comunica vestea copiilor săi și pentru a le explica boala într-o manieră adecvată.

Anunțul bolii sale a pus capăt unor săptămâni de zvonuri care au circulat pe rețelele sociale cu privire la starea sa de sănătate. Kate a suferit o operație abdominală în ianuarie, însă natura exactă a intervenției nu a fost detaliată inițial. Se credea că va avea nevoie de o recuperare îndelungată, până după Paștele catolic.

Kate nu a mai apărut public după ce a vorbit despre boala sa

La sfârșitul lunii martie, cuplul princiar și copiii lor nu au participat la tradiționala slujbă de Paște de la capela St. George din vestul Londrei, care a avut loc la o săptămână după anunțul că Prințesa suferă de cancer. Kate nu a mai apărut în public de când a făcut această dezvăluire.

Pe 23 aprilie, Kate a postat o fotografie a fiului ei cel mic, Louis, pe rețelele sociale pentru a marca ziua de naștere a acestuia. În plus, luni, Prințul și Prințesa de Wales au dezvăluit o fotografie inedită cu ocazia aniversării nunții lor.

În timp ce familia regală se confruntă cu provocări legate de sănătate, inclusiv Prințul Charles care suferă și el de cancer, aceștia și-au reluat angajamentele oficiale, dând publicului vești liniștitoare despre starea lor de sănătate. Este important să fim alături de ei în această perioadă dificilă și să le arătăm sprijinul nostru.

Prințesa de Wales a mai ajuns o dată rapid la spital, în 2012, când era însărcinată cu Prințul George. La vremea respectivă, a fost diagnosticată cu sarcină toxică. Grețuri acute, stare de rău, o situație din cele mai neplăcute. Prințul William a fost nevoit atunci să-și ducă soția de urgență la spital, unde a rămas câteva zile.

Ce dietă trebuie să țină Kate

După ce a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a fost nevoită să țină o anumită dietă alimentară, personalizată pentru tratamentul de chimioterapie și recuperare mai ușoară.

Claudio Zanon, unul dintre cei mai cunoscuți medici oncologi, a vorbit despre șansele de recuperare ale Prințesei Kate: „Știm că, de obicei, cancerul de colon afectează persoanele în vârstă, dar astăzi asistăm la o creștere a incidenței cancerului sporadic la tineri care nu are legătură cu stilul de viață. Bineînțeles că astăzi, cu chimioterapia și imunoterapia, șansele de vindecare sunt mult crescute, recidivele scad, avem protocoale bune, chiar și independent de caracterizarea moleculară a cancerului,” a spus medicul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: