Redactia.ro
Home » Monden » Problema cu care se confruntă Antonia, la doar 33 de ani: „Din cauza stresului”

Problema cu care se confruntă Antonia, la doar 33 de ani: „Din cauza stresului”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. I-a cucerit pe români de la prima apariție cu vocea, dar și cu frumusețea ei naturală. Mulți o adoră pentru felul cum arată după 3 nașteri, la cei 33 de ani. Însă agitația din showbiz și grijile din ultima vreme par că au pus amprenta pe sănătatea artistei, care a descoperit ceva probleme în urma unui control de rutină.

Antonia a rămas fără cuvinte când a aflat ce verdict a primit din partea doctorilor, după un control de rutină. Deși are doar 33 de ani, rezultatele ultimelor analize i-au dezvăluit ceva cu totul neașteptat.

Problema cu care se confruntă Antonia, la doar 33 de ani: „Din cauza stresului”

Se pare că viața de artist nu este tocmai una ușoară, cum mulți arc rede. Grijile de zi cu zi și-au spus cuvântul în privința sănătății sale.

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult. De părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani.

Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a declarat Antonia pentru publicația Okmagazine.ro.

Antonia: “Încerc să am grijă”

Antonia a dezvăluit și că, mai ales de când în viața sa au apărut copiii, s-a obișnuit și să doarmă mai puțin. Așa că încearcă să compenseze prin grija față de alimentație sau făcând sport.

„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat.

Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte. Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă”, a mai explicat Antonia pentru publicația mai sus menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: