Redactia.ro
Home » Știri » Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele”

Probleme în familia medicului Zamfir! Tatăl său a fost operat de urgență. „Nu voiam ca Radu să ajungă în situația de a-și opera părintele”

Medicul Radu Zamfir a trecut prin clipe dificile, după ce a participat la operația tatălui său. Mihai Zamfir, în vârstă de 78 de ani, a fost operat de urgență de peritonită perforată. În acest moment, tatăl cadrului medical este în afara pericolului. 

Probleme în familia medicului Zamfir

Medicul Radu Zamfir a trecut prin clipe grele, după ce a fost nevoit să participe la operația tatălui său. Situația s-a înrăutățit pentru Mihai Zamfir, după ce s-a internat de COVID-19.

„M-am internat… am crezut eu că pentru o zi-două. Și când colo am stat vreo două săptămâni bune pentru că au mai survenit niște alte complicații. Am stat o săptămână la Terapie Intensivă. Nu am avut simptome specifice coronavirusului, m-am testat întâmplător. Cred că am luat virusul din tren. M-am izolat la începutul pandemiei, acasă, la țară, și am rărit interacțiunile cât s-a putut”, a spus Radu Zamfir pentru Antena 3. 

Mihai Zamfir a mai precizat că situația în care a fost pus fiul lui a fost una extrem de dficilă, după ce a fost nevoit să își opereze părintele.

„N-aș fi vrut să fiu în pielea lui, să fiu în situația să își opereze părintele. Fiul meu a fost un pic mai mult decât un erou pentru mine. Am trecut printr-o situație gravă, dar niciun moment nu am avut senzația de pericol. Nu poți să mori de frică pentru că Dumnezeu îți hotărăște un moment în care ieși din lumea asta”, a mai mărturisit el.

După ce operația a decurs bine, Mihai Zamfir a fost externat din spital pe 23 decembrie.

„Viața ne-a adus în ipostaza asta, o complicație care s-a întâmplat să fie chirurgicală. Mi-am luat inima în dinți și l-am operat, trebuia să îl facem bine. Trebuie să te detașezi, să tratezi leziunea, să-l privești cât se poate ca pe un pacient”, a mai declarat medicul Radu Zamfir.

 

Mihai Zamfir, operat de peritonită perforată

Mihai Zamfir, tatăl medicului Radu Zamfir, în vârstă de 78 de ani, a fost operat de peritonită perforată, după ce a fost infectat cu COVID-19. Tatăl medicului a fost nevoit să fie operat de urgență, iar fiul său a vrut să participe la operația dificilă la care a fost supus tatăl său la un alt spital decât la cel unde lucrează, adică la Spitalul Colentina, care are și suport COVID.

Medicul a mai precizat că era cel mai important lucru din lume să își aibă tatăl alături de el de Sărbători.

Tatăl medicului Radu Zamfir a oferit și câteva sfaturi în timpul pandemiei de coronavirus. Potrivit lui, oamenii ar trebui să fie mai atenți și să respecte mai mult măsurile de siguranță impuse de autorități.

”La urma urmei nu se pune problema numai că eu pățesc asta, se pune problema că pot să fac rău altuia și ăsta este un lucru cu care nu poți trăi”, a mai declarat Mihai Zamfir.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: