Redactia.ro
Home » Știri » Produsul care intră la mare reducere de sâmbătă, 15 iunie 2024, la LIDL. Costă numai 2,49 și se vinde ca pâinea caldă

Produsul care intră la mare reducere de sâmbătă, 15 iunie 2024, la LIDL. Costă numai 2,49 și se vinde ca pâinea caldă

Lidl vine cu oferte de nerefuzat pentru clienți

Pentru toți iubitorii de cumpărături, sâmbătă, 15 iunie 2024, aduce o ocazie specială de a profita de reduceri considerabile la Lidl. Retailerul german a devenit extrem de apreciat în România datorită ofertelor sale constante și a calității produselor.

Această sâmbătă, Lidl aduce pe rafturile magazinelor produse foarte căutate de români, indiferent de sezon, toate la prețuri reduse. Acestea sunt în stoc limitat și se așteaptă să dispară rapid de pe rafturi.

Produsul care intră la mare reducere de sâmbătă, 15 iunie 2024, la LIDL

În fiecare săptămână, dar mai ales în weekend, Lidl lansează noi promoții și cataloage, aducând reduceri semnificative pentru o gamă largă de produse. Campania „Super Weekend” din această sâmbătă și duminică nu face excepție. Clienții pot achiziționa diverse produse cu reduceri de peste 40%, ceea ce face ca oferta să fie deosebit de atractivă. Printre produsele disponibile sâmbătă se numără mezeluri, carne, pește și bere, toate la prețuri reduse.

Unul dintre produsele vedetă din catalogul recent lansat de Lidl este ceafa de porc cu os, feliată, care beneficiază de o reducere de 16%. Astfel, prețul pentru 100 de grame este acum doar 2,49 lei, comparativ cu prețul anterior de 2,99 lei. Această ofertă este perfectă pentru cei care doresc să își pregătească o masă delicioasă de weekend. De asemenea, cârnații sticks marca Pikok sunt incluși în oferta Lidl, beneficiind de o reducere impresionantă de 40%. Acum, aceștia pot fi cumpărați pentru doar 5,39 lei, față de prețul anterior de 8,99 lei.

Lidl aduce pe rafturi și pește la prețuri excelente. Clienții pot achiziționa file de cod de Alaska de la Ocean Sea, cu o reducere de 42%. Astfel, 500 de grame costă doar 10,99 lei, în loc de prețul inițial de 18,99 lei. Aceasta este o ofertă de neratat pentru cei care doresc să adauge pește proaspăt și sănătos în dieta lor, la un preț foarte bun.

Berea are un preț foarte mic

Pentru zilele toride de vară, berea rece este un produs foarte căutat. Lidl oferă berea blondă Neumarkt, la sticle de 1 litru, pentru doar 4,29 lei. Totuși, stocul acestui produs este limitat, așa că cei interesați ar trebui să se grăbească pentru a profita de ofertă. Aceasta este o ocazie excelentă pentru a te răcori cu o bere de calitate la un preț foarte bun.

Reducerile semnificative și stocurile limitate înseamnă că aceste produse vor dispărea rapid de pe rafturi. Cei interesați sunt sfătuiți să se grăbească pentru a nu rata aceste oferte speciale. Lidl este cunoscut pentru aducerea unor produse de calitate la prețuri accesibile, iar acest weekend nu face excepție. Ofertele variate acoperă nevoile unei game largi de clienți, de la cei care caută produse de bază, până la cei care doresc delicatese.

Unul dintre motivele pentru care Lidl este atât de apreciat în România este calitatea produselor sale. Fiecare produs, fie că este vorba despre carne, mezeluri, pește sau bere, este atent selectat pentru a oferi cea mai bună valoare pentru bani. Reducerile semnificative de acest weekend permit clienților să își aprovizioneze frigiderul cu produse de calitate fără a cheltui o avere.

Cumpărăturile la Lidl sunt întotdeauna o experiență plăcută datorită aranjamentului clar și logic al produselor, dar și datorită personalului amabil și eficient. În plus, Lidl pune la dispoziție cataloage săptămânale care sunt ușor de accesat atât în magazine, cât și online. Aceste cataloage ajută clienții să fie mereu la curent cu cele mai noi oferte și reduceri.

Pentru cei care doresc să economisească bani fără a face compromisuri la calitate, este esențial să profite de aceste oferte speciale. Reducerile de peste 40% sunt rare și reprezintă o oportunitate de neratat pentru a achiziționa produse de calitate la prețuri reduse. Planificarea cumpărăturilor pentru weekend poate aduce economii semnificative și poate asigura că ai tot ce îți trebuie pentru o săptămână confortabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: