Redactia.ro
Home » Știri » Produsul care se vinde pe bandă rulantă la LIDL. Ce beneficiu are 

Produsul care se vinde pe bandă rulantă la LIDL. Ce beneficiu are 

Black Friday la Lidl 2023. Oferte de neratat de joi, 9 noiembrie

Produsul care se vinde pe bandă rulantă la LIDL. Iată ce beneficiu are !

Produsul care se vinde pe bandă rulantă la LIDL

Pe rafturile lanțului de magazine Lidl, românii au găsit zilele acestea un produs tare îndrăgit de ei care are o reducere substanțială, de 24%, astfel că prețul lor a scăzut de la 6,49 lei la 4,89 lei pe kilogram.

Celebrele clementine, fructele citrice mici și foarte dulci, sunt vedeta magazinului acum. Acestea se vând pe bandă rulantă!

Beneficiile clementinelor

Clementinele sunt citrice mici, cam de mărimea unei mingi de golf, cu un conținut ridicat de apă. Acestea conțin o varietate de vitamine și minerale care en sunt benefice.

O clementină (74 de grame):

Calorii: 35
Proteine: 1 gram
Grăsimi: 0 grame
Carbohidrați: 9 grame
Fibre: 1 gram
Vitamina C: 40% din valoarea zilnică
Folat: 5% din valoarea zilnică
Tiamină: 5% din valoarea zilnică

Majoritatea caloriilor din clementine provin din zaharuri naturale, împreună cu o cantitate mică de proteine.

Clementinele sunt, de asemenea, o sursă puternică de vitamina C, un fruct mic asigurând 40% din necesarul zilnic. Vitamina C este un antioxidant puternic și un stimulent imunitar care poate preveni deteriorarea celulară din cauza compușilor dăunători și instabili numiți radicali liberi.

Românii vânează ofertele supermarketurilor

Încă de la ora 5 dimineața, românii au format cozi în fața ușilor supermarketului Kaufland. Aici, oamenii au venit pentru ofertele ce țin până de Revelion, pentru a se asigura că au din timp toate cele necesare pentru sărbătorile de Crăciun, la un preț decent.

Iată că ofertele promise în campania de marketing a lanțului de magazine i-a bucurat pe românii prezenți, fiind cât se poate de reale. Acestea țin de la data de 23.11.2022 până la data de 29.11.2022.

„Te așteptăm cu noi oferte la carne, mezeluri, pește, lactate, ouă, alimente de bază, delicatese, cafea, băuturi, dulciuri, snackuri, produse nealimentare, hrană pentru animale de companie și multe altele”, după cum se arată pe site-ul Kaufland..

Ce oferte se găsesc la Kaufland

În ceea ce ține de alimentele de bază, românii au achiziționat un litru de ulei cu prețul de 6,99 lei/litru și un kilogram de zahăr cu 3,99 lei/kg

Românii care doresc să cumpere produse de origine animală pentru sărbătorile care vin pot achiziționa cârnați de porc cu 19,99 lei/kg, scăricică afumate cu 2,79 lei/100 gr, ciolan dezosat cu 3,19 lei/100 gr, cotlet de porc cu 21,99 lei/ kg, piept de porc cu 20,99 lei/kg, potrivit catalogului Kaufland.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: