Redactia.ro
Home » Știri » Profeția lui Nostradamus despre Israel înspăimântă o lume întreagă. Ce scria despre „Cetatea lui Dumnezeu” și posibilitatea declanșării celui de-al Treilea Război Mondial

Profeția lui Nostradamus despre Israel înspăimântă o lume întreagă. Ce scria despre „Cetatea lui Dumnezeu” și posibilitatea declanșării celui de-al Treilea Război Mondial

nostradamus

Celebra profeție a astrologului francez Nostradamus ar sugera că el a prezis izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial în contextul unui conflict major care avea să aibă loc în Israel. Această profeție a fost considerată de mulți oameni drept o confirmare a abilităților sale profetice. Iată ceea ce Nostradamus a prevăzut cu privire la Cetatea lui Dumnezeu!

Profeția lui Nostradamus despre Israel înspăimântă o lume întreagă. Ce spunea marele profet

Michel de Nostredame, cunoscut în spațiul public sub numele de Nostradamus, a trecut în neființă în anul 1566. El a fost un renumit astrolog francez, dar și un practician în mai multe domenii, inclusiv farmacie, medicină și clarviziune. Una dintre cele mai cunoscute opere ale sale, „Les Prophéties,” a fost publicată în 1555 și i-a adus o creștere semnificativă a popularității.

„Les Prophéties” este o colecție de 942 de catrene poetice, despre care se spune că prezic evenimentele viitoare de pe Terra. Nostradamus a afirmat că și-a fundamentat profețiile pe cunoștințele sale astrologice, însă a fost supus unei critici aspre din partea detractorilor care au pus sub semnul întrebării competența sa.

Nostradamus a vorbit despre un mare război care va izbucni în Israel

Nostradamus a făcut referire în catrenele sale la posibilitatea unui al Treilea Război Mondial, legându-l de un conflict care ar putea să izbucnească în Cetatea lui Dumnezeu. În contextul actual, în care Israelul se confruntă cu un atac puternic din partea grupării islamiste Hamas, mulți au argumentat că profeția astrologului francez își găsește împlinirea.

Când analizăm contextul istoric din vremea lui Nostradamus, putem identifica Cetatea lui Dumnezeu ca fiind Ierusalimul, capitala Israelului. Nostradamus a consemnat în scrierile sale că acest oraș va fi teatrul unui conflict în care un lider important va cădea, eveniment ce ar putea declanșa al Treilea Război Mondial.

Trebuie să reținem că interpretările profețiilor lui Nostradamus sunt subiective și adesea vagi, ceea ce înseamnă că pot fi aplicate retrospectiv unor evenimente și pot fi folosite pentru a susține diverse argumente. Majoritatea oamenilor de știință și istorici consideră profețiile lui Nostradamus drept opere literare și poetice, fără bază științifică sau profetică reală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: