Redactia.ro
Home » Știri » Profețiile dezastruoase ale lui Nostradamus pentru 2021

Profețiile dezastruoase ale lui Nostradamus pentru 2021

GALERIE FOTO (2)

Profețiile lui Nostradamus pentru următoarea perioadă privesc schimbările climatice, fac referie la evoluțiile tehnologice sau la sistemele geopolitice internaționale cu accnet pe deciziile greșite ale unor guverne.

 

Ce a prezis Nostradamus

Potrivit specialiștilor, Nostradamus a prezis ani din ce în ce mai grei. Deși am putea crede că totul este împotriva noastră și că omenirea este pusă în situații din ce în ce mai dificile, profetul a prezis acest lucru cu ani în urmă.

Profețiile lui Nostradamus sunt terifiante. Scenariul lui Nostradamus este unul apocaliptic, astfel încât se observă un avânt al tehnologiei, iar inteligența artificială pune stăpânire pe omenire.

Iată viziunea lui Nostradamus:

“Luna plină în plină noapte deasupra muntelui înalt,

Noul înțelept singuratic o vede,

Discipolii săi îl învită să-și arate latura nemuritoare,

Și să privească spre SUD, cu mâinile în sân, cu corpul arzând…”

În viziunea lui Nostradamus, majoritatea indiciilor arată că în anul 2023 piața forței de muncă se va prăbuși. Roboții sau mașinile de lucru vor înlocui oamenii, pentru că nu va mai fi nevoie de ei, iar roboții au capacitatea de a face lucrurile mai eficace.Un alt motiv este faptul că roboții nu au nevoie de pauze și de salarii, concedii, și nici de orice alte beneficii.

Întregul model social ar fi nimicitodată ce roboții vor lua locul oamenilor. Șomajul, tulburările sociale și mizeria ar fi  doar câteva din consecințele tehnologizării.

Potrivit profețiilor, două țări care înainte erau aliate vor intra în conflict militar deschis cu flota navală care este pe deplin angajată una împotriva celelilalte. Astfel, acesta va fi doar începutul, deoarece conflictul va degenera într-un război global în care vor fi implicate cele mai puternice țări din lume.

Catren tradus în engleză:

,,In the city of God there will be a great thunder

Two brothers torn apart by Chaos

while the fortress endures The great leader will succumb

The third big war will begin when the big city is burning”.

 

Ce spun profețiile

 

Mai mult, potrivit profețiilor, sute de fonduri de investiții vor da faliment, iar piața valutară internațională se va închide pentru un timp scurt, poate chiar și o săptămână. Astfel, se va încerca evitarea dezastrului și s-ar dori să fie oprită panica vânzării de acțiuni care va zgudui bursele internaționale.

Relația dintre liderii pccdentali și oficialul din Kremlin va fi una fragilă. Politicile lui Vladimir Putin vor fi îndreptate împotriva democrațiilor occidentale.

Mai mult, lucrurile se vor schimba și din punct de vedere climatic. Dintre toate scenariile apocaliptice, creșterea dramatică a nivelului mării pare să fie cea mai catastrofală. Acest lucru va fi unul dezastruos, având în vedere că 50% din populația lumii trăiește în zonele de coastă.

Un exemplu ala cestei predicții este orașul Newton din Alaska care în mai puțin de cinci ani va fi înghițit de ape. Veneția va fi nelocuibilă în 2100, iar Los Angeles și Amsterdam vor fi abandonate cinci ani mai târziu, potrivit profețiilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: