Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 14 februarie. Vreme neobișnuită de Ziua Îndrăgostiților

Prognoza meteo 14 februarie. Vreme neobișnuită de Ziua Îndrăgostiților

Prognoza meteo 14 februarie. Vreme neobișnuită de Valentine's Day

Prognoza meteo 14 februarie. Vreme neobișnuită de Valentine’s Day. Conform meteorologilor, vremea va avea precipitații mixte, dar vântul va prezenta în continuare intensificări în zona montană.

Prognoza meteo 14 februarie. Vreme neobișnuită de Valentine’s Day

Potrivit meterologilor, vineri prognoza meteo va fi una schimbătoare. Cerul va fi înnorat în toată țara. Temporar se vor semnala precipitații slabe locale, în vest, dar și sud-estul țării. La munte și pe arii restrânse precipitațiile vor fi mixte, sub formă de lapoviță și ninsoare. De asemenea, vor fi precipitații mixte în Maramureș, în TRansilvania și vor exista șanse de ploaie, u doar ninsoare.

Temperaturile maxime vor fi curpinse între 4 și 12 grade Celsius, iar cele minime vor fi între -2 și 5 grade Celsius.

Vremea pentru săptămâna viitoare

Meteorologii au precizat că până pe 23 februarie, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale în zona Moldovei.

Temperaturile maxime pentru prima săptămâni vor ajunge până la 8 grade Celsius, iar pentru a doua săptămână vor ajunge până la 10 grade Celsius. În zilele 17-18 februarie, temperaturile maxime vor ajunge între 12 și 14 grade Celsius.

După 18 februarie, în medie, vor fi minime ușor pozitive, dar nu mai ridicate de 2…3 grade. Trecător vor fi precipitații slabe cantitativ în perioada 10 – 14 februarie. Probabilitatea de apariție a temperaturilor va fi în general redusă.

Loading...