Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 15 aprilie-13 mai 2024. Unde se vor semnala precipitații mari

Prognoza meteo 15 aprilie-13 mai 2024. Unde se vor semnala precipitații mari

vreme rea

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada cuprinsă între 15 aprilie și 13 mai 2024, oferind o imagine detaliată a schimbărilor de temperatură și precipitații în România.

În prima săptămână, între 15 și 22 aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în sud-estul țării, în timp ce regimul pluviometric se va menține excedentar, în special în zonele montane.

Temperaturi mai scăzute decât în mod normal

În săptămâna următoare, între 22 și 29 aprilie, se prognozează temperaturi mai scăzute decât de obicei în regiunile intracarpatice, în special în vestul și nord-vestul țării, în timp ce cantitățile de precipitații vor fi în general peste medie, cu accent pe zonele montane.

În perioada 29 aprilie – 6 mai, se estimează că temperatura medie va fi puțin mai ridicată decât de obicei, în special în est și sud-est, iar regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, fiind apropiat de normal în restul țării.

Se anticipează cantități mai mari de precipitații

În ultima săptămână a prognozei, între 6 și 13 mai, se anticipează că temperaturile vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu cantități ușor mai mari de precipitații în sud-estul și sudul țării, în timp ce în restul regiunilor acestea vor fi în general normale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: