Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 22 ianuarie 2020. Se anunță ploi în București și ninsori la munte

Prognoza meteo 22 ianuarie 2020. Se anunță ploi în București și ninsori la munte

Prognoza meteo 22 ianuarie 2020. Vremea se încălzeşte cu 10 grade

Prognoza meteo 22 ianuarie 2020. Se anunță ploi în București și ninsori la munte.Vremea se încălzeşte de marţi, astfel că vom avea temperaturi cu până la 10 grade mai ridicate faţă de ziua precedentă.

Prognoza meteo 22 ianuarie 2020. Se anunță ploi în București și ninsori la munte

Potrivit ANM, marţi dimineaţă, cerul este mai mult noros în regiunile intracarpatice, în Dobrogea şi în estul Moldovei şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul suflă slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane şi în Moldova.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 4 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, 0-5 grade
în Muntenia și Dobrogea.

Vremea se va încălzi în zonele de munte, precum şi în regiunile extracarpatice, unde cerul va fi variabil spre mai mult senin. În vest, nord-vest şi centru va persista nebulozitatea joasă şi izolat vor fi condiţii de ceaţă, burniţă sau fulguială.

Vremea 22 ianuarie în toată țara

Vremea din 22 ianuarie va fi destul de mohorâtă pe timpul zilei, ca cer acoperit de nori. Vântul suflă cu 15 km/h dinspre NE. Ploile vor debuta pe parcursul nopții. Temperaturile se vor afla între 1 grade Celsius și -1 grade Celsius.

Vremea la munte va fi la fel de mohorătă, cer acoperit de nori, cu temperaturi între 1 grade Celsius și -1 grade Celsius. Vântul suflă în rafale de -1 grade Celsius și 33 km/h. Pe timpul nopții cad ninsori.

Citeste si:Judecătorii Instanţei Supreme decid dacă Liviu Dragnea iese din Penitenciarul Rahova

Loading...