Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 25 februarie – 8 martie 2020. Vreme caldă în aproape toată țara

Prognoza meteo 25 februarie – 8 martie 2020. Vreme caldă în aproape toată țara

Prognoza meteo 25 februarie - 8 martie 2020. Vreme caldă în aproape toată țara

Prognoza meteo 25 februarie-8 martie 2020. Vreme caldă în aproape toată țara. Meteorologii anunță că în următoarea perioadă vremea va fi destul de caldă, iar valorile negative vor ajunge până la -5 grade Celsius.

Prognoza meteo 25 februarie – 8 martie 2020. Vreme caldă în aproape toată țara

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, temperaturile maxime în perioada 25 februarie-8 martie vor fi cuprinse între 7 și 19 grade Celsius.

În primele trei zile, în Banat vremea se va încălzi treptat, cu temperaturi ce vor atinge 18 grade Celsius. Ulterior, temperaturile vor scădea până la 8 grade Celsius spre finalul primei săptămâni.

După această săptămână, se va încălzi din nou, astfel încăt media maximelor se va situa între 12 și 14 grade Celsius. Noaptea temperaturile vor ajunge până la 4 grade Celsius, cu două scăderi semnificative, între 25 și 28 februarie, când temperaturile minime vor scădea până la -2 grade Celsius.

Precipitațiile se vor semnala pe aproape tot parcursul intervalului și vor fi moderate cantitativ pe 26 și 27 februarie. CRIŞANA

Vremea 25 februarie -8 martie în Crișana

În prima săptămână, valorile termice vor avea alternanțe semnificative. La început va fi mai cald, cu maxime de până la 16 grade Celsius, apoi se va răci semnificativ, la valorii medii în jurul a 6 grade în data de 27 februarie.

După această perioadă, se va încălzi din nou și mediile temperaturilor maxime vor fi de 10-12 grade până la finalul intervalului.

Temperaturile minime vor avea variații de la -2 la 6 grade în prima jumătate a intervalului, apoi se vor situa, în medie, între 2 și 4 grade.

Vremea 25 februarie-8 martie în Transilvania

La începutul primei săptămâni, valorile termice diurne vor crește treptat, cu maxime ce vor porni de la 6 până la 14 grade Celsius.
În 27 și 28 februarie se va răci accentuat, astfel încât maximele termice vor coborî spre 3…6 grade, apoi se va înregistra un proces de încălzire ce va determina valori maxime mediate regional între 10 și 12 grade. Regimul termic nocturn va avea variații pe aproape tot intervalul, astfel încât temperaturile minime se vor situa, în medie, între 0 și 4 grade, dar și mai scăzute, în mare parte negative, pe 25, 28 și 29 februarie, spre -6…-2 grade.

Vremea 25 februarie-8 martie în Moldova

Valorile termice diurne vor crește treptat, astfel încât media maximelor va porni de la 8..10 grade și va ajunge la 15…18 grade, în data de 26 februarie. Ulterior, temperatura va marca o scădere treptată, ajungând la valori de 5…7 grade pe 28 februarie, după care se va menține la medii de 10…14 grade. Regimul termic nocturn se va caracteriza prin valori peste mediile multianuale specifice perioadei în mare parte din interval, cu minime ale căror medii vor fi între 2 și 4 grade, exceptând datele de 25, 28 și 29 februarie, când minimele vor deveni preponderent negative. Regimul pluviometric va fi în general deficitar pe tot parcursul celor două săptămâni, doar temporar fiind posibile precipitații, slabe cantitativ.

Vremea la munte

Temperaturile medii diurne vor fi de 6 grade Celsius, apoi valorile termice vor fi în scădere, spre medii ale maximelor termice de -2 grade în 27 și 28 februarie. Minimele vor avea alternanțe semnificative în prima săptămână când se vor situa, în medie, între -10 și 0 grade, dar până la finalul intervalului de prognoză se vor menține relativ constante, în jurul unor valori medii de -4 și -2 grade. Temporar vor fi precipitații în aproape tot intervalul, iar probabilitatea ca acestea să devină moderate cantitativ va fi mai mare pe 26 și 27 februarie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: