Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 11 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo ANM 11 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Vremea 11 mai 2020

În următoarele zile, meteorologii anunță că temperaturile vor crește semnificativ, iar ploile se vor opri. Cantitățile de precipitații pentru 11 mai vor fi local excedentare în nordul extrem al țării, dar în restul țării se anunță vreme călduroasă.

Așadar, prognoza meteo vine cu vești bune pentru români. Luni, 11 mai, vremea va fi destul de călduroasă în cea mai mare parte a țării, în zonele montane fiind mici excepții,  temperaturile maxime ajungând până la 20 grade Celsius.

Vremea în București, conform ANM

Vremea în Capitală la început de săptămână va fi destul de călduroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 30 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi de 16 grade Celsius. Pe timpul zilei cerul va fi variabil, iar vântul va bate slab.

Vremea în Cluj

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în județul Clu, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 28 de grade Celsius, iar cele minime vor ajunge până la 13 grade Celsius. Clujenii vor avea un început de săptămână plin de soare și călduros.

Vremea în Iași

La Iași, meteorologii anunță vreme însorită și frumoasă la început de săptămână. Luni, 11 mai, temperaturile maxime vor ajunge până la 29 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 13 și 15 grade Celsius. Soarele va străluci puternic pe cer fără a-și apariția picături de ploaie.

Vremea la Brașov

La munte, începutul de săptămână se anunță unul călduros. Locuitorii se vor bucura de o vreme cât se poate de caldă, cu temperaturi maxime de până la 26 de grade Celsius. Cele minime vor ajunge la 12 grade Celsius. De asemenea, meteorologii exclud apariția unei vreme ploaioase, soarele fiind prezent pe parcursul întregii zile.

Vremea în Constanța

La malul mării, constănțenii se pot bucura de prezența soarelui și de un cer senin. Temperaturile maxime vor ajunge până la 21 de grade Celsius, iar cele minime vor fin cuprinse între 12 și 14 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: