Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 14 aprilie. Vremea în toată țara. Meteorologii anunță cod galben de vânt puternic

Prognoza meteo ANM 14 aprilie. Vremea în toată țara. Meteorologii anunță cod galben de vânt puternic

ANM

Meteorologii au anunțat că vremea se va răci considerabil în aproape toată țara. Administrația Națională de Meteorologie a emis luni o avertizare cod galben de vânt puternic și ninsori.

Vremea în România

Conform Administrației Națională de Meteorologie, începând de marți, 14 aprilie, vremea se va schimbs considerabil. Meteorologii au anunțat cod galben de vânt puternic și ninsori.

În Banat, Crișana, Transilvania, nordul Munteniei, Oltenia, Moldova, Dobrogra și estul Munteniei, vor fi intensificări ale vântului cu viteze general de 55 până la 70 km/h.

Potrivit meteorologilor, vântul va avea intensificări în general de 55-75 km/h, în Dobrogea, sudul Moldovei și în jumătatea estică a Munteniei.

În Banat, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 12 grade Celsius, iar minimele de -2 și 2 grade Celsius.

În Crișana, temperaturile maxime vor ajunge la 12 grade Celsius, iar cele nocturne de -3 și 2 grade Celsius. De asemenea, în Transilvania se va răcii considerabil, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 10 grade Celsius. Cele minime vor ajunge la 0 grade Celsius.

În Maramureș,pe 14 aprilie , temperaturile maxime vor ajunge între 8 și 10 grade Celsius, iar în Moldova, vremea devine mult mai rece decât în mod obișnuit. Temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius.

În regiunile vestice, nordice și centrale temperaturile minime vor fi negative, iar pe arii relativ extinse va fi brumă și va îngheța la sol.

Meteorologii anunță că începând de joi, vremea se va încălzi treptat, iar de Paște, vremea va fi însorită.

Vremea la munte

La munte, specialiștii anunță vânt, unde se vor semnala precipitații mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile și rafalele.

Pe arii restrânse va ninge și se va depune un strat de zăpadă, iar în Carpații Meridionali, zăpada va fi viscolită cu 100 km/h. La altitudini mari, spre seară, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Vremea la București

În Capitală, vremea se va schimba marți, 14 aprilie față de temperaturile de luni. PLoile se vor instala și vremea va fi destul de rece, iar temperaturile nu vor trece de 15 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: