Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Va ninge în mare parte din țară

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Va ninge în mare parte din țară

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte, conform specialiștilor.

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Cum va fi vremea

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta. Va ninge pe alocuri, iar temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius. Va fi mai cald decât în ziua precedentă, după cum arată ANM. Minima înregistrată la nivelul țării va fi de – 3 grade Celsius, așa că gerul se mai domolește.

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Cum va fi vremea în București

Va fi nebulozitate variabilă în București, maxima zilei fiind de 4 grade Celsius. În schimb, minima se va situa în preajma valorii de – 2 grade Celsius. Sunt 25 % șanse să plouă. Vântul va sufla cu rafale de până la 19 km/h.

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Va fi înnorat în Constanța, după cum arată prognoza meteo ANM. Maxima va fi de un grad Celsius, iar minima de – 2 grade Celsius. Spre seară sunt șanse mari să ningă sau să fie o ploaie înghețată. Vântul va sufla cu 20 de km/h.

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Va avea loc o ninsoare sporadică în Brașov, unde se va înregistra o maximă de 3 grade Celsius. Minima din Brașov va fi de – 3 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații este de 81 %.

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Vreme cu nori și soare va fi în Iași în ziua aceasta, după cum arată meteorologii ANM. Vântul va sufla cu rafale de 17 km/h, iar minima va fi de – 3 grade Celsius. Spre seară, vântul se va domoli, dar cresc șansele să aibă loc ninsoare, lapoviță și ploaie înghețată. Șansele de precipitații anunțate sunt de 58 %.

Prognoza meteo ANM 17 februarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

Va ninge și în Cluj în ziua aceasta, după cum arată prognoza meteo ANM. Șansele de precipitații sunt de 77 %. Vântul va sufla cu 11-13 km/h, iar temperaturile se vor încadra între – 2 și 0 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: