Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 21 ianuarie 2021. Cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM 21 ianuarie 2021. Cum va fi vremea

Vremea

Prognoza meteo ANM 21 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră, potrivit meteorologilor ANM. Iată de ce temperaturi vom avea parte în ziua de joi.

Prognoza meteo ANM 21 ianuarie 2021. Vremea în România

În fiecare zi, meteorologii ANM transmit cum va fi vremea în țara noastră. Astfel, nici ziua de joi nu este o excepție, căci ANM a anunțat ce prognoză meteo vom avea pentru această zi. Va fi mai cald decât în zilele precedente în toate orașele, aceasta fiind o tendință generală de încălzire.

Prognoza meteo ANM 21 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în București

Maxima din Capitală va fi de 7 grade Celsius, așadar va fi mult mai cald decât în ziua precedentă. Minima, în schimb, va fi de – 1 grad Celsius. Șansele de ploaie sunt mici, aproape de 0, dar nici nu va ninge.

Prognoza meteo ANM 21 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Va fi cel mai cald la Constanța, unde se va înregistra o maximă de zece grade Celsius. Inclusiv minima va fi tot sub o valoare pozitivă și anume 2 grade Celsius. Vântul va sufla cu 20 km/h.

Prognoza meteo ANM 21 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Va fi cald pentru această perioadă a anului și în Brașov, iar vântul va sufla slab. Precipitațiile sunt la un nivel minim de 2 %. Noaptea va fi mai frig iar temperatura înregistrată va fi de – 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 21 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Nu va fi atât de frig în Iaș, iar soarele va străluci pe cer. Vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/h, iar temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius. Minima din termometre va fi de – 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 21 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Va fi vreme cu nori și soare în Cluj-Napoca, după cum arată meteorologii ANM. Maxima va fi de 5 grade Celsius, iar soarele îi va bucura pe clujeni în ziua aceasta.  Vântul va sufla slab, cu 12 km/h, iar spre seară cresc șansele de precipitații la 22 %.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: