Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021. Temperaturile din ziua de joi

Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021. Temperaturile din ziua de joi

Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021.

Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta și de ce temperaturi vom avea parte.

Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021. Vremea la nivelul țării

Meteorologii au transmis prognoza meteo în care anunță cum va fi vremea în țara noastră. Ziua de joi va fi una predominant însorită, în cele mai multe părți ale țării, însă vor fi zone în care vor apărea averse și vor avea loc chiar și furtuni cu descărcări electrice. Temperatura maximă la nivelul țării este de 20 °C, în timp ce minima înregistrată în această zi se va situa în preajma valorii de 4 °C.

Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021. Vremea în București

În București, ziua de joi este una predominant însorită, în care vântul va sufla cu 20 km/h pe timpul zilei. Șansele de precipitații sunt de 25 % și acestea vor scădea pe timpul nopții, când temperatura se va înregistra la valoarea de 7 °C.

Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021. Vremea în Constanța

În Constanța, în ziua de joi va fi predominant însorit și probabilitatea de precipitații este mică. Vântul va sufla puternic, cu 30 km/h și se va înregistra o maximă de 17 °C. Va fi cald și noaptea,  când se vor înregistra 10 °C.

Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021. Vremea în Brașov

În Brașov, în ziua de joi, vor avea loc averse, șansele de precipitații anunțate de meteorologi fiind de 55 %. Maxima zilei va fi de 16 °C, în timp ce minima se va situa în preajma valorii de 6 °C. Vântul va sufla slab pe tot parcursul zilei cu 11 km/h și seara sunt posibilități de furtuni cu descărcări electrice .

Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021. Vremea în Iași

În Iași în ziua de joi va fi predominant însorit și se va înregistra o maximă de 20 °C. Minima stabilită de meteorologi este de 6 °C Și va fi predominant însorit. Vântul va sufla cu 20 km/h.

Prognoza meteo ANM 22 aprilie 2021. Vremea în Cluj-Napoca

În Constanța vor avea loc averse, șansele de a ploua fiind de 71 %. Vântul va sufla cu rafale de 15 km/h și temperatura maximă este de 17 °C. Probabilitatea de futut cu descărcări electrice este 15 %.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: