Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 27 ianuarie 2021. Revine gerul în țara noastră

Prognoza meteo ANM 27 ianuarie 2021. Revine gerul în țara noastră

Prognoza meteo

Prognoza meteo ANM 27 ianuarie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în această zi. Iată de ce temperaturi vom avea parte!

Prognoza meteo ANM 27 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră

În fiecare zi, meteorologii stabilesc prognoza meteo pentru principalele zone sau orașe din țara noastră. Nici ziua de miercuri nu este o excepție, așa că putem afla cum va fi vremea în ziua aceasta. Revine gerul, iar maxima care va fi înregistrată la nivelul întregii țări va fi de 1 grad Celsius. Minima va fi de – 6 grade Celsius și este posibil să plouă și chiar să ningă în anumite zone din țara noastră. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj.

Prognoza meteo ANM 27 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în București

Sunt șanse mari să ningă în Capitală, după cum arată prognoza meteo ANM. Șansele stabilite sunt de 74 %. Minima va fi de – 6 grade, iar temperatura maximă ce va fi înregistrată în București va fi 1 grad Celsius. Mult mai frig decât în ziua precedentă.

Prognoza meteo ANM 27 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Vor fi perioade de ninsoare și în Constanța, dar aceasta se va transforma la un moment dat în ploaie. Vântul va sufla cu 58 de km/h, iar temperaturile se vor încadra între – 4 grade și 1 grad Celsius. Spre seară începe iar să ningă.

Prognoza meteo ANM 27 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Va fi mai frig decât în ziua precedentă în Iași, conform meteorologilor ANM. Vântul va sufla cu 30 de km/h pe tot parcursul zilei, iar maxima va fi de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 27 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Vor fi – 2 grade Celsius în Brașov în ziua aceasta, iar noaptea se vor înregistra – 6 grade Celsius. Spre seară cresc considerabil șansele de ninsoare. Probabilitatea de precipitații este de 57 %, iar vântul va sufla cu 22 de km/h.

Prognoza meteo ANM 27 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Va fi noros în Cluj, unde maxima va fi de 1 grad Celsius, iar vântul va sufla cu 30 de km/h. Minima va fi de – 3 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: