Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 3 decembrie 2020. Ce temperaturi vor fi înregistrate

Prognoza meteo ANM 3 decembrie 2020. Ce temperaturi vor fi înregistrate

prognoza meteo

Prognoza meteo ANM 3 decembrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în ziua de joi. Iată de ce temperaturi vom avea parte, în marile orașe din România.

Prognoza meteo ANM 3 decembrie 2020. Cum va fi vremea

Meteorologii au anunțat  cum va fi vremea în țara noastră în ziua de joi. Temperatura maximă care se va înregistra va fi de 8 grade Celsius. Va fi o vreme destul de caldă și de frumoasă pentru această zi a anului, dacă ne uităm la ziua din calendar.

Prognoza meteo ANM 3 decembrie 2020. Cum va fi vremea în București

Maxima de joi din București va fi de doar 6 grade Celsius, în timp ce minima înregistrată va fi de 0 grade Celsius. Va fi parțial însorit.

Prognoza meteo ANM 3 decembrie 2020. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța sunt 25% șanse să plouă, astfel că ar fi bine să nu vă uitați umbrela acasă! Maxima va fi de 7 grade Celsius, iar minima va fi de doar trei grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 3 decembrie 2020. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov, vor fi 8 grade Celsius, iar noaptea se va înregistra -1 grad. Vântul va sufla cu 11 km/h.

Prognoza meteo ANM 3 decembrie 2020. Cum va fi vremea în Iași

În Iași vor fi 4 grade Celsius pe timpul zilei, iar minima va fi de 1 grad Celsius.

Prognoza meteo ANM 3 decembrie 2020. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Va fi predominant noros în Brașov, iar maxima va fi de 3 grade Celsius.  Minima va fi de -1 grad.

Cum va fi iarna 2020-2021. Meteorologii au făcut anunțul

Iată ce au declarat meteorologii despre iarna ce va urma:

“Nu se poate exclude apariția unor ierni reci, dar cel mai probabil este să avem ierni din ce în ce mai calde, cu episoade de viscol, temperaturi foarte scăzute. Chiar dacă vom vorbi despre episoade extreme scurte, impactul lor poate fi semnficativ.

Nu trebuie neglijate fenomenele extreme atunci când vorbim despre încălzirea globală. Într-o iarnă caldă, este de ajuns un episod foarte scurt de viscol, care poate da peste cap întreagă economie”, a spus meterologul Roxana Bojariu.

“Așadar, iernile geroase, cu troiene, sunt doar o amintire a generațiilor născute până în anii ’90. În ultimele două decenii, anotimpul rece a devenit din ce în ce mai blând”, a mai declarat  Roxana Bojariu.

Anul 2020 ar putea fi declarat cel mai cald din istorie

„Anul 2020 ar putea să detroneze anul 2016 că cel mai călduros an începând cu a două jumătate a secolului al XIX-lea, de când avem observații sistematice la nivel global și putem spune, de asemenea, că acest lucru s-ar putea petrece în condițiile în care în Pacificul Tropical avem o faza negativă, nu pozitivă, că în cazul anului 2016.

Nu este încă sigur, dar așa cum a pornit anul 2020, în orice caz e fie pe poziția 1, fie pe poziția 2 (…) Încălzirea globală își spune și mai mult cuvântul în 2020, față de anul 2016. Este probabil să avem ierni geroase, dar șansele sunt mult mai mici față de acum 20-40-60 de ani”, a mai spus Roxana Bojariu, climatolog ANM, pentru postul de televiziune B1 TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini