Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 2 decembrie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în România

Prognoza meteo ANM 2 decembrie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în România

Prognoza meteo ANM 2 decembrie 2020

Prognoza meteo ANM 2 decembrie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în ziua de 2 decembrie. Conform acestora temperaturile vor fi mai ridicate, spre deosebire de marți, 1 decembrie.

Prognoza meteo ANM 2 decembrie 2020. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în România

Meteorologii ANM au anunțat că pentru ziua de miercuri, 2 decembrie, vremea se va încălzi, cu toate că în urmă cu câteva zile, iarna părea că și-a intrat în drepturi după ce a nins în mai multe zone ale țării. Totodată, temperaturile au scăzut în mai multe județe din România, iar specialiștii au anunțat că și în următoarea perioadă vremea se va răci. În zonele extracarpatice vor apărea ceață și chiciură în ziua de miercuri.

Vremea în București

În urmă cu o săptămână bucureștenii au avut parte de o vreme rece. Cu toate că de 1 decembrie vremea a fost răcoroasă dimineața,  spre amiază temperaturile au crescut. Miercuri, 2 decembrie, meteorologii au declarat că temperaturile maxime se vor situa între 0 și 2 grade Celsius, iar temperaturile minime vor înregistra -4 grade Celsius. Șansele de umiditate sunt de 87%, iar vântul va bate cu 5 km/h.

Vremea în Brașov

La munte, vremea se anunță călduroasă în cursul zilei de miercuri, 2 decembrie. Potrivit specialiștilor ANM, va apărea soarele, iar temperaturile maxime se vor situa între 0 și 3 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 06 grade Celsius.

Vremea în Dobrogea

Dacă în Capitală și la munte vremea va fi frumoasă, la mare vremea va fi răcoroasă pe tot parcursul zilei de miercuri, 2 decembrie. Temperaturile maxime vor ajunge până la 3 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și -1 grade Celsius. Șansele de umiditate este de 91%, iar vântul va bate cu 16 km/h.

Vremea în Iași

Potrivit Administrației Națională de Meteorologie, vremea în Iași se anunță călduroasă, spre deosebire de ziua de marți. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 2 grade Celsius, iar temperaturile minime vor ajunge la -2 grade Celsius. Șansele de umiditate sunt de 87%, iar vântul bate cu 10 km/h.

Vremea in Cluj

În Cluj-Napoca vremea se anunță răcoroasă, iar pe timpul zilei va fi parțial înnorat. Temperaturile maxime se vor situa între -1 grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și -7 grade Celsius. Șansele de umiditate ar fi de 76%, iar vântul ar bate cu 10 km/h.

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Specialiștii ANM au anunțat că vremea va fi extrem de schimbătoare în primele zile de iarnă.

În săptămâna 1-7 decembrie valorile termice vor fi ușor coborâte decât cele specifice în regiunile vestice, nord-vestice și la munte, în timp ce în celelalte zone temperaturile se vor apropia de cele normale. De asemenea, regimul pluviometric va fi excendetar în regiunile extracarpatice, dar în zona versanților sudici ai Carpaților Meridionali.

În în perioada 7-14 decembrie temperatura medie a aerului va avea valori ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și în zonele montane aferente.

În perioada 14-21 decembrie temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale, iar regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea în perioada 21-28 decembrie va fi mai călduroasă, iar valorile termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: