Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 1 decembrie 2020. Cum va fi vremea în prima zi de iarnă

Prognoza meteo ANM 1 decembrie 2020. Cum va fi vremea în prima zi de iarnă

Prognoza meteo ANM 1 decembrie 2020

Prognoza meteo ANM 1 decembrie 2020. Specialiștii ANM au anunțat că de 1 decembrie vremea va fi rece în mai multe zone ale țării. De asemenea, în prima zi a lunii decembrie vor avea loc schimbări climatice mai puțin obișnuite.

Prognoza meteo ANM 1 decembrie 2020. Prognoza pentru marile orașe ale țării

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că pentru ziua de marți, 1 decembrie, vremea va fi ceva mai rece. Putem spune că iarna și-a intrat în drepturi, având în vedere că în mai multe zone ale țării a nins și s-a depus un staturi de zăpadă. De asemenea, temperaturile au scăzut în mai multe orașe din țară la finalul săptămânii trecute, iar specialiștii ANM au transmis că și în următoarele zile vremea se va mneține rece. Astfel, meteorologii au anunțat că vremea se va menține rece la nivelul întregi țări, mai ales dimineața și pe timpul nopții. Totodată, în zonele extracarpatice, în ziua de marți va apărea ceața și chiciura.

Vremea în Capitală

Săptămâna trecută bucureștii au avut parte de o vreme rece. La fel va fi și ziua de marți, 1 decembrie. Atât dimineața, cât și noaptea există șanse să apară ceața, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 2 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și -5 grade Celsius.

Vremea în București

Dacă în București vremea va fi mohorâtă, la munte vremea se anunță frumoasă în cursul zilei de marți. Conform meteorlogilor, vor fi nori și soare, iar temperaturile maxime se vor situa între 0 și 2 grade Celsius. Noaptea, cerul va fi noros, iar temperatura minimă va coborâ până în jurul valorii de 07 grade Celsius.

Vremea în Drobrogea

În Dobrogea, vremea va fi rece. Marți, precipitațiile mixte și pot apărea forme de polei, iar vântul va sufla slab și moderat în următoarele ore. Totodată, specialiștii ANM anunță că temperaturile maxime se vor situa între -2 și 5 grade Celsius, pe când cele minime vor coborî până la -13 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași, vremea se anunță frumoasă de Ziua Națională a României. Cu toate astea, meteorologii anunță că va fi rece pe tot parcursul zilei, iar temperatura maximă va urca până la 1 grad. Pe timp de noapte, minima va ajunge la -2 grade Celsius, iar cerul va fi acoperit de nori.

Vremea în Cluj

În Cluj-Napoca vremea se anunță însorită. Temperaturile maxime se vor situa între -1 și 0 grade, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și -6 grade Celsius.

Cum va fi vremea de Crăciun?

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar oamenii sunt nerăbdători să petreacă alături de cei dragi una dintre cele mai iubite sărbători din an, și anume Crăciunul. Meteorologul Roxana Bojariu a transmis prognoza meteo pentru 2020-2021. Conform acesteia este posibil să avem parte de o iarnă rece, dar că în anii următori ne vom confrunta cu ierni din ce în ce mai calde. “Nu se poate exclude aparitia unor ierni reci, dar cel mai probabil este sa avem ierni din ce in ce mai calde, cu episoade de viscol, temperaturi foarte scazute. Chiar daca vom vorbi despre episoade extreme scurte, impactul lor poate fi semnficativ. Nu trebuie neglijate fenomenele extreme atunci cand vorbim despre incalzirea globala. Intr-o iarna calda, este de ajuns un episod foarte scurt de viscol, care poate da peste cap intreaga economie”, a spus meterologul Roxana Bojariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: