Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 5 aprilie 2020. Cum va fi vremea în București, Iași, Constața și Cluj

Prognoză meteo ANM 5 aprilie 2020. Cum va fi vremea în București, Iași, Constața și Cluj

Vremea 5 aprilie 2020

Prognoză meteo ANM 5 aprilie 2020. Meteorologii au anunțat vremea în weekend. Conform ANM, vremea se va mai încălzi în unele zone din țară, spre deosebire de temperaturile scăzute din ultimele zile.

Vremea în București 5 aprilie

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, duminică, prognoza meteo în București va fi schimbătoare.

Meteorologii anunță că vremea se va răci în Capitală, iar pe parcursul zilei temperaturile vor scădea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 15 grade Celsius, iar temperaturile minime vor ajunge până la 1 și 2 grade Celsius.

Vremea în Constanța, conform ANM

Potrivit specialiștilor, pe litoralul românesc, vom avea parte de vreme destul de rece. Spre deosebire de luna martie, în aprilie, temperaturile vor fi ceva mai mari în Constanța.

Temperaturile maxime în dimineața zilei de duminică, vor fi de până la 11 grade Celsius, iar după amiază, valorile vor ajunge până la 15 grade Celsius.

Vremea în Iași 5 aprilie

În județul Iași, vremea va fi mai călduroasă spre deosebire de alte zone din țară. Meteorologii anunță în dimineața zilei de duminică, temperaturi minime de până al 16 grade Celsius.

Vântul va bate în cursul zilei de luni cu până la 11 km/h.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo, anunță meteorologii, duminică va fi destul de rece. Temperaturile maxime vor avea până la 16 grade Celsius duminică, iar temperaturile minime vor fi de până la 0 grade Celsius.

Pe timpul zilei, va fi predominant însorit, cu mici schimbări ale temperaturilor.

Vremea în Brașov

Conform meteorologilor, temperaturile maxime în Brașov vor fi de 12 grade Celsius. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

De asemenea, specialiștii precizează că vor avea loc înnorări temporare. La altitudini mari, vor apărea fulgii de zăpadă și se va crea un stat de zăpadă.

Temperaturile maxime se vor situa între 12 și 13 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și -2 grade Celsius.

Loading...