Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București pe 31 martie 2020. În Capitală va fi frig, anunță meteorologii

Vremea în București pe 31 martie 2020. În Capitală va fi frig, anunță meteorologii

Vremea în București pe 31 martie 2020. În Capitală va fi frig, anunță meteorologii

Nu vine încă primăvara în Capitală. Prognoza meteo pentru București anunță frig în 31 martie 2020 și chiar și în primele două zile ale lunii aprilie. De vină este un val de ger polar care lovește toată țara.

Încă din noaptea de luni spre marți, valorile termice vor scădea accentuat. Și în capitală, dar și în restul țării, conform prognozei din 31 martie, vremea va fi deosebit de rece.

În Capitală, valorile termice vor scădea accentuat, astfel că vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă din an. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală

Astfel, meteorologii spun că în intervalul 30 martie, ora 22.00 – 2 aprilie, ora 10, în București se va simți frig extrem. După câteva zile cu medii foarte ridicate, iată că urmează și capriciile vremii. Aceste fluctuații sunt normale, pentru primăvară.

Vântul va sufla slab moderat, cu viteze de 40-45 de km/h, amplificând senzația de frig resimțită în Capitală. E posibil să avem parte, marți, 31 martie 2020, și precipitații. Marți, temperaturile sunt deosebit de scăzute, între 3-4 grade celsius, maxim 5 grade pe parcursul zilei. Noaptea, temperaturile se vor situa la 0 grade celsius.

Meteorologii anunță că vremea se încălzește în București din 2 aprilie

Și miercuri, 1 aprilie, vremea va fi destul de rece, mai ales noaptea și dimineața. Temperaturile maxime la care ne putem aștepta în capitală sunt de 7-9 grade Celsius. Minima din timpul nopții va fi de 0 grade Celsius.

Și joi dimineață, bucureștenii se vor trezi cu temperaturi de -2 până la 0 grade celsius. Vântul va fi în general moderat în intervalul moderat.

Din 2 aprilie 2020, în București, după ce trec efectele valului de aer polar, temperaturile vor crește treptat, depășind 12 grade celsius până la mijlocul lunii aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: