Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021. Cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021. Cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021

Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în ziua aceasta în țara noastră. Iată de ce temperaturi vom avea parte și în ce zone sunt anunțate precipitații.

Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră

În fiecare zi, Administrația Națională de Meteorologie transmite cum va fi vremea. Pentru ziua de vineri, meteorologii au anunțat că vom avea o maximă la nivel național de 11 grade Celsius. Vor fi și zone în care va ploua.

Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021. Cum va fi vremea în București

Vor fi nori și soare în București, după cum arată ANM în prognoza meteo. Temperatura maximă din Capitală va fi de 11 grade Celsius, în timp ce minima se va situa în preajma valorii de 0 grade Celsius. Vântul va sufla cu 13 km/h.

Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Vor fi nori și soare în Constanța, iar temperatura maximă care va fi înregistrată aici va fi de 7 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de 20 de km/h și spre seară cresc șansele de a avea loc precipitații.

Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov va fi mult mai cald decât în ziua precedentă, dar și față de alte zone din restul țării. Maxima va fi de 11 grade Celsius, în timp ce minima se va situa undeva la 3 grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații sunt mici.

Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Va fi mai frig în Iași, aceasta fiind zona unde se vor înregistra temperaturi negative. Pe timpul nopții se va înregistra – 1 grad, iar ziua vor fi 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 5 februarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Vor fi 8 grade Celsius în Cluj-Napoca, iar șansele de precipitații sunt de 63 %. Există, de asemenea, șanse de furtuni cu descărcări electrice. Seara va fi ploaie cu burniță ocazională, iar șansele de precipitații vor fi de 4 grade Celsius. Vântul va sufla cu 9-13 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: