Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM pentru 31 august-1 septembrie. Cum va fi vremea în ultimul weekend din vara aceasta

Prognoză meteo ANM pentru 31 august-1 septembrie. Cum va fi vremea în ultimul weekend din vara aceasta

vremea anm

Prognoză meteo ANM de weekend. Administrația Națională de Meteorologie a stabilit cum va fi vremea în ultimul weekend din această vară. Astfel, vom avea parte de temperaturi mari, care vor depăși chiar și 30 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în București

În acest weekend, vremea din București va fi foarte călduroasă, iar temperaturile vor fi aproape ca în mijlocul verii. Sâmbătă, temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 35 de grade Celsius, iar cerul va fi însorit. Duminică vremea se menține deosebit de caldă, iar termometrele vor arăta între 17 și 34 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Constanța

Este ultimul weekend din această vară, așa că românii care vor să meargă la mare, trebuie să știe cum va fi vremea. Astfel, potrivit meteorologilor, vremea din Constanța va fi plăcută, iar marea va fi numai bună. Maxima de sâmbătă va fi de 28 de grade Celsius, iar minima de 23 de grade. Duminică, la mare, se vor înregistra temperaturi între 21 și 27 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Iași

Ieșenii vor avea parte de o vreme deosebit de caldă. Astfel, mercurul din termometre va atinge sâmbătă valorile cuprinse între 18 și 33 de grade Celsius. Duminică, vremea rămâne la fel de călduroasă, astfel că temperaturile vor fi mari, de până la 34 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Brașov

Meteorologii ANM au transmis că în Brașov, vremea va fi frumoasă, iar șansele de ploaie sunt aproape de 0. Vântul va sufla cu rafale de până la 15 km/h, atât sâmbătă și duminică. Sâmbătă, maxima va fi de 29 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 14 grade Celsius. Duminică, temperaturile vor fi cuprinse între 14 și 31 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Cluj

Și în Cluj vremea va fi frumoasă. Sâmbătă, maxima va fi de 31 de grade, iar minima de 14 grade. Duminică, termometrele vor arăta între 15 și 32 de grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: