Redactia.ro
Home » Știri » Anunț ANM. Cum va fi vremea în cel mai aglomerat weekend la mare, de ziua Marinei

Anunț ANM. Cum va fi vremea în cel mai aglomerat weekend la mare, de ziua Marinei

Vremea la mare

Cum va fi vremea în weekend. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în acest weekend, ce se așteaptă a fi cel mai aglomerat din acest an, pentru că în același timp va fi și ziua Marinei Române, data la care este celebrată și o importantă sărbătoare religioasă, mai precis Adormirea Maicii Domnului.

Cum va fi vremea în weekend la mare. Meteorologii ANM au făcut anunțul

Dacă ești interesat să mergi la mare în acest interval de timp, este bine să știi cum va fi starea vremii la mare în weekend. Este foarte posibil să fie aglomerat la malul mării, având în vedere că sunt două motive de sărbătoare, iar concediile sunt în floare.

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat cum va fi vremea în weekendul 15-16 august. Astfel, cele două zile de la finalul acestei săptămâni promit să aducă multă căldură, soare și șanse mici de precipitații.

Sâmbătă, pe 15 august, vremea va fi călduroasă. Temperaturile nu vor fi la fel de mari ca până acum, dar va fi plăcut. Temperatura maximă de sâmbătă va fi de 27 de grade Celsius, în timp ce temperatura resimțită va fi de 29 de grade. Cerul va fi parțial însorit, iar în această zi este foarte posibil să plouă.

Prognoza meteo de weekend. Vești proaste pentru turiști

Potrivit datelor ANM, există o probabilitate de precipitații de 40%. În același timp, există și o probabilitate de a avea loc furtuni însoțite de descărcări electrice.

Spre seară, vremea se va mai răcori, iar posibilitatea de furtuni va dispărea. Există, însă, șanse să plouă. Temperatura ce se va înregistra în timpul nopții va fi de 18 grade Celsius.

Nici duminică vremea nu va ține cu turiștii. Veste tristă, așadar, pentru cei care doreau să meagră la malul mării pe aceste date. Temperatura maxima de pe 16 august va fi de 26 de grade Celsius, iar vremea va fi caracterizată de nori și soare, a anunțat ANM. Spre seară, cerul se înseninează, iar temperatura de care se vor bucura cei care sunt pe litoralul românesc va fi de 19 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: