Redactia.ro
Home » Știri » Temperatura apei mării, în weekend, pe litoralul românesc. La ce să te aștepți dacă mergi la mare

Temperatura apei mării, în weekend, pe litoralul românesc. La ce să te aștepți dacă mergi la mare

litoralul

Vremea va fi perfectă pe Litoralul românesc, în acest weekend. Meteorologii anunță temperaturi ridicate la malul mării, de 35 – 36 de grade Celsius, izolat chiar 37 de grade. Din păcate, disconfortul termic va fi accentuat.

Cei care și-au propus să facă o vizită litoralului românesc se vor bucura de temperaturi numai bune de relaxare. Atât sâmbătă, cât și duminică, vremea va fi frumoasă, fără nori și ploi, cu vânt moderat și maxime de 3033 de grade Celsius, dar cu disconfort termic.

Care va fi temperatura apei mării în Mamaia, Costinești și Eforie

Apa Mării Negre este ideală pentru bălăceală. Turiștii care se află deja pe litoral vor să știe ce temperatură are apa mării, înainte de a intra împreună cu copiii, dar și cei aflați încă acasă, dar își fac bagajele deja pentru litoralul românesc trebuie să știe ce temperatură va avea apa mării în weekendul acesta.

Cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc este Mamaia, unde petrecerea nu se termină niciodată. Turiștii care vor trece pe aici, se vor bucura în acest sfârșit de săptămână de o vreme fantastică. Temperaturile vor fi ridicate și în celelalte stațiuni de pe Litoral. Apa mării se va situa în jurul temperaturii de 25 -26 de grade Celsius.

Prognoza referitoare la temperatura apei mării Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Ultimele măsuri luate de MAI pentru litoral

Secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu, anunță verificări la sânge pe litoral în acest weekend. Printre măsurile anunţate de Bogdan Despescu se numără: suplimentarea efectivelor şi forţelor care activează în teren, pentru verificarea respectării regulilor de protecţie sanitară; organizarea unor grupuri de coordonare operativă la nivelul municipiului Bucureşti şi în judeţe sub coordonarea prefecţilor. De asemenea, se vor organiza echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, inspectori de muncă, inspector sanitari, dar şi inspectori de la protecţia consumatorilor.

Măsurile vin după ce numărul de cazuri a crescut în ultima perioadă, iar românii ignoră din ce în ce mai mult recomandările autorităților. „Am stabilit organizarea unor acțiuni cu efective mărite vizând mai multe zone (…) acționăm cu prioritate pe litoralul Mării Negre, în zonele turistice și în zonele de munte (…) Acolo unde vom constata încălcări ale legii, vom lua măsuri ferme”, a transmis Bogdan Despescu. Aceste măsuri vor intra în vigoare de astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: