Redactia.ro
Home » Știri » Ce temperatură are apa mării în săptămâna 28 iunie – 5 iulie. Cum e vremea la mare

Ce temperatură are apa mării în săptămâna 28 iunie – 5 iulie. Cum e vremea la mare

mare

Cum restricțiile din cauza coronavirusului nu se mai aplică pentru vacanțele de la mare, așa că cei care și-au planificat concedii în următoarea perioadă, cu siguranță vor să știe cum va fi vremea. Luna iulie este prima în care în țara noastră au fost înregistrate temperaturi caniculare, iar aceeași tendință va fi înregistrată și în următoarele zile, inclusiv în weekend.

Cum va fi vremea la mare

Vara și-a intrat în drepturi, semn de bucurie pentru cei care vor să fugă de aglomerația urbană și să se răcorească în apa mării.

Veste bună pentru cei care vor să își petreacă următoarele zile pe litoral. Temperatura apei mării se menține la un nivel ridicat, astfel că va fi numai bună pentru baie, spre fericirea celor care au planificate concedii la mare în perioada 28 iunie – 5 iulie.

Dacă în săptămâna care a trecut, în weekend turiștii au luat cu asalt litoralul, în perioada ce urmează se așteaptă ca numărul acestora să fie cel puțin sau fel sau mai mare.

Ce temperatură are apa mării în săptămâna 28 iunie – 5 iulie

Astfel, la finalul săptămânii trecute au mers la mare 60.000 de români, iar numărul lor este așteptat să crească în weekendul 4-5 iulie.

Apa mării se menține în jurul valorii de 23-24 de grade Celsius. Spre finalul săptămânii, apa mării va deveni chiar și mai caldă și va ajunge chiar și la 25 de grade.

Pe toată perioada analizată, vremea va fi foarte caldă, dar în weekend temperaturile vor fi chiar mai mari. Astfel, cerul va fi senin și vor fi șanse slabe de ploaie.

În general, sâmbătă temperaturile vor fi cuprinse între 27 de grade Celsius și 31 de grade Celsius.

Duminică va fi chiar mai cald, în toată șara. Valorile termice se vor situa în jurul valorii de 28 și 33 de grade Celsius. Apa mării va ajunge și ea la temperaturi mai mari decât pe timpul săptămânii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: