Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea la munte în weekend-ul 3-5 iulie. Important pentru cei care vor să meargă în drumeții sau excursii

Cum va fi vremea la munte în weekend-ul 3-5 iulie. Important pentru cei care vor să meargă în drumeții sau excursii

vremea la munte

Vremea la munte va fi una ploioasă în acest weekend, astfel că cei care își doresc să facă o drumeție în zilele de 4 și 5 iulie, vor putea fi dezamăgiți dacă nu verifică datele transmise de meteorologi privitoare la starea vremeii.

Cum va fi vremea la munte în weekend

Astfel, în acest weekend temperatura maximă care va fi înregistrată la munte va fi de 24 de grade Celsius, iar minima va fi de 19 grade. În general, vremea va fi ploioasă, astfel că drumețiile s-ar putea să se amâne.

Vremea în weekend în Predeal

La Predeal, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar minima de 17 grade. Va ploua pe tot parcursul acestui weekend.

Vremea în în weekend în Sinaia

Specialiștii au anunțat că în Sinaia va ploua atât sâmbătă, cât și duminică. În ultima zi de weekend, precipitațiile vor căpăta un caracter torențial.

Vremea în în weekend în Bușteni

În Bușteni, ziua de sâmbătă va fi caracterizată de ploi torențiale, așa că planurile turiștilor s-ar putea să fie anulate. La fel, va ploua și duminică, dar mai slab. Temperaturile vor fi cuprinse între 19 și 22 de grade.

Vremea în în weekend în Azuga

Aici va fi însorit o perioadă, dar apoi va începe să plouă. Temperatura va fi cuprinsă între valorile de 18 grade și 21 de grade Celsius.

Vremea în în weekend în Păltiniș

În Păltiniș va fi foarte frig în acest weekend. Astfel, temperaturile vor fi cuprinse între 15 grade Celsius și 16 grade Celsius. În ziua de duminică, ploaie va fi torențială.

Vremea în în weekend în Poiana Brașov

Sâmbătă, în Poiana Brașov, vor fi averse puternice de ploaie, iar vântul va adia ușor. Se va înregistra o temperatură de 21 de grade. În schimb, duminică va ploua mai ușor și mai slab cantitativ, dar temperaturile vor fi mai mici. Astfel, duminică se vor înregistra 17 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: