Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 3 iulie 2020. Meteorologii ANM anunță temperaturi caniculare în țară

Vremea 3 iulie 2020. Meteorologii ANM anunță temperaturi caniculare în țară

canicula

Vremea 3 iulie 2020. Temperaturile se mențin extrem de mari în țara noastră, astfel că zilele caniculare nu vor fi uitate curând. Valul de căldură abia acum începe, pentru că, potrivit specialiștilor, iulie și august sunt cele mai călduroase luni din an.

Prognoza meteo pentru București

Arșita va fi cuvântul ce descrie ziua de vineri din punct de vedere al temperaturii. Astfel, bucureștenii vor avea parte de o maximă de 32 de grade vineri, iar disconfortul termic va fi accentuat. Minima zilei va fi de 19 grade.

Prognoza meteo pentru Constanța

În Constanța, cerul va fi parțial însorit, dar prezența norilor nu afectează în niciun fel temperatura, care va fi destul de ridicată. Maxima zilei de vineri va fi de 28 de grade, în timp ce minima de 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea din Brașov va fi caracterizată de nori și de soare. Spre seară este posibil să existe furtuni în unele zone. Termometrul va indica în timpul zilei temperatura de 29 de grade Celsius, în timp ce minima ce se va înregistra pe timpul nopții va fi de doar 16 grade.

De altfel, meteorologii avertizează că anul acesta este unul al extremelor meteo. Când este prea cald, când avem grindină și furtuni.

„Ne aşteptam la un an al extremelor meteorologice. După 8 luni de secetă, am avut 2 luni cu cantităţi abundente de precipitaţii. Săptămâna viitoare (săptămâna curentă – n.r.) va fi caniculă. Va fi un an al extremelor meteorologice”, a declarat Elena Mateescu, director ANM.

Prognoza meteo pentru Iași

Ieșenii vor avea parte de o vreme extrem de caldă, iar temparatura resimțită va fi una caniculară. Totuși, cerul va fi acoperit de nori, ce se vor descărca spre seară, când se vor înregistra precipitații. Temperatura maximă va fi de 34 de grade, iar cea minimă de 20 de grade.

Prognoza meteo pentru Cluj

În Cluj va fi destul de frig, mai frig decât în restul țării. De asemenea, în această regiune va ploua semnificativ. Temperaturile vor fi cuprinse între 19-27 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: