Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 2 iulie 2020. Specialiștii ANM au anunțat unde va ploua

Prognoza meteo 2 iulie 2020. Specialiștii ANM au anunțat unde va ploua

ploaie vreme anm

Prognoza meteo 2 iulie 2020. Vremea va continua să fie extrem de caldă și în a patra zi din această săptămână. Temperaturile vor fi ridicate, iar disconfortul termic va fi accentuat. Soarele va străluci cu putere, iar valul de căldură specific lunii iulie nu se va lăsa așteptat prea mult. Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au transmis cum va fi vremea în cele mai importante orașe din țară.

Cum va fi vremea în țară, pe 2 iulie

Căldura extremă se va menține, iar începutul lunii iulie aduce temperaturi la fel de mari ca finalul lui iunie. Totuși, vor exista anumite zone din țară în care se vor înregistra precipitații

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, bucureștenii vor avea parte de o vreme extrem de caldă, dar spre seară vor apărea niște nori și este chiar posibil să plouă.

Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar minima zilei va fi de 19 grade Celsius. Vremea va fi în mare parte caracterizată de nori.

Prognoza meteo pentru Constanța

În Constanța, ziua de joi va fi predominant însorită, iar temperaturile se mențin mari atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Astfel, maxima înregistrată joi va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă, ce va fi noaptea, va fi de 21 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Brașov

Brașovenii vor avea parte de o vreme însorită, fără precipitații, dar cu multă căldură și cu un disconfort termic accentuat. Temperatura maximă de joi va fi de 30 de grade Celsius, iar cea de pe noapte, adică minima zilei, va fi de 16 grade. Așadar, diferența între zi și noapte va fi considerabilă în ceea ce privește temperatura.

Prognoza meteo pentru Iași

În Iași va fi înregistrată aproape cea mai mare temperatura din toată țara. Ieșenii vor trebui să suporte o temperatură de 33 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Cluj

În cluj, temperaturile se mențin ridicate, dar spre seară există posibilitate de ploaie. Sunt peste 60% șanse să plouă aici. Maxima zilei va fi de 30 de grade Celsius, iar minima de 19 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: