Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 1 iulie 2020. Anunțul meteorologilor ANM pentru prima zi din Cuptor

Vremea 1 iulie 2020. Anunțul meteorologilor ANM pentru prima zi din Cuptor

temperatura anm

Vremea 1 iulie 2020. Prima zi din luna lui Cuptor nu se sfiește să arate de ce paortă această denumire. Astfel, potrivit specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie, vremea din România va fi caracterizată de temperaturi ridicate și un disconfort termic accentuat.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi extrem de călduroasă, astfel că se va resimți un disconfort termic. Soarele va străluci pe cerul lipsit de nori din ziua de miercuri. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar minima zilei va fi de 19 grade Celsius. Temperatura care va fi resimțită, de fapt, este de 35 de grade.

Prognoza meteo pentru Constanța

În Constanța va fi destul de cald, dar nu la fel ca în alte părți ale țării. Cerul va fi predominat însorit, dar temperaturile nu vor fi atât de mari.

Astfel, valorile termice care se vor înregistra vor fi de 28 de grade Celsius în timpul zilei și de 21 de grade pe timpul nopții. Vântul va sufla ușor, cu rafale de până la 25 de km/h.

Prognoza meteo pentru Brașov

În Brașov va fi mai cald decât în ultimele zile. Localnicii vor avea parte de o vreme frumoasă, caldă și de un cer lipsit de nori. Temperatura maximă care va fi înregistrată în timpul zilei va fi de 27 de grade Celsius. Minima zilei de miercuri va fi de 15 grade, așa că va fi o diferență considerabilă între cele două momente ale zilei.

Prognoza meteo pentru Iași

Miercuri, ieșenii vor avea parte de o vreme predominant însorită. Va fi foarte cald aici, fiind aproape cea mai mare temperatură înregistrată pe teritoriul țării în această zi. Astfel, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius. Mminima va fi de 19 grade.

Prognoza meteo pentru Cluj

Clujenii vor avea parte de o zi cu mult soare, dar și cu temperaturi foarte mari. Temperatura maximă înregistrată va fi de 29 de grade Celsius, iar minima de 17 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: