Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM pentru 30 iunie 2020. Specialiștii au transmis cum va fi vremea

Prognoza meteo ANM pentru 30 iunie 2020. Specialiștii au transmis cum va fi vremea

prognoza anm

Prognoza meteo ANM pentru 30 iunie 2020. Vremea se menține caldă și în perioada următoare, după ce luna iunie a fost denumită cea mai ploioasă din ultimii 60 de ani, acum vom avea parte de temperaturi deosebit de mari. În majoritatea zonelor din țară, nu vor mai avea loc ploi și chiar dacă acestea vor apărea sporadic, valorile din termometre vor fi chiar și așa ridicate.

Prognoza meteo pentru București

Data de 30 iunie, ultima din această lună, aduce temperaturi foarte mari pentru locuitorii din Capitală. Temparatura maximă înregistrată va fi de 33 de grade Celsius, în timp ce minima zilei se va situa în preajma valorii de 20 de grade. Așadar, va fi cald pe tot parcurusl zilei, iar nici măcar noaptea nu vom scăpa de zăpușeală.

Prognoza meteo pentru Constanța

La mare va fi foarte cald în ziua de marți. Cerul va fi însorit, iar razele soarelui vor încălzu și mai tare atmosfera de la malul mării.

Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius. Cald va fi și noaptea, astfel că minima zilei se va situa în preajma temparaturii de 23 de grade.

Prognoza meteo pentru Brașov

Față de cei din restul țării, brașovenii vor avea parte de o vreme mai răcoroasă. Cerul va fi senin, iar șansele de ploaie sunt de doar 25%.

Temperatura maximă va fi de 23 de grade, iar minima de 13 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Iași

În Iași este foarte probabil să plouă: șansele de precipitații sunt mai mari de 65%, anunță meteorologii. Totodată, există și probabilitatea de a fi furtuni însoțite de descărcări electrice. Temperaturile se situează între 27 de grade Celsius și 17 grade.

Prognoza meteo pentru Cluj

În Cluj vremea va fi mai răcoroasă decât în restul țării. Temperaturile vor fi cuprinse între 26 de grade Celsius și 14 grade Celsius. Cerul va fi însorit, lipsit de nori, iar șansele de precipitații sunt aproape de zero.

Loading...